✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tiem, kas lasa mani caur RSS/Atom

2008. gada 29. decembrī, 10 komentāri

Atvainojos tiem, kas lasa mani caur RSS/Atom. Iespējams Visticamākais Drošs, ka jūsu iecienītākajā barotņu/fīdu/avotu lasītājā sakritīs kaudzīte ar atkārtotiem ierakstiem. Tas saistīts ar beidzot realizēto pāreju no klasiskā FeedBurner konta uz Gūglē integrēto.

Tas tādēļ, ka visas saites, ieskaitot tās, kas norāda uz pašiem ierakstiem, tagad iet nevis caur fīdburnera uzskaites sistēmu, bet gan Gūgles feedproxy. Diemžēl, tā vietā, lai nomainīt tās tikai jaunajiem ierakstiem, Gūgles tante ir nolēmusi nesekot principam cool URI's never change. Kā arī, tas katram ierakstam apakšā piekabinās apnicīgu un man pirmo miljonu sološu reklāmu.

Labā ziņa - varētu būt, ka beigsies nedienas ar jautājumzīmēm diaktrizēto burtu vietā. Probēma netika atrasta nedz pašā fīdburnerī, nedz wordpresā (izmeklējos līks), nedz kur citur. Tā kā tagad viss notiks caur Gūgles feedproxy, ir cerības, ka viss uzlabosies. Ja tā, tad problēma tomēr būs bijusi fīdburnerī, un tas mani kā latvieti nemaz nevar nepriecēt, ne tā?

Jā, un šādas problēmas neviens, šķiet, nerisina vai arī neuzskata par problēmām :(

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Miks

2008. gada 29. decembrī, plkst. 11:58

Esi sveicināts feedproxy klubiņā. Vēlāk padalies ar RSS AdSense klikšķu aktivitāti :)

Gravatar laacz Autors

2008. gada 29. decembrī, plkst. 12:02

Mik, es neloloju cerības, ka tur būs vērā ņemams skaitlis, bet padalīties padalīšos pēc dažiem mēnešiem, ja neaizmirsīšu :)

Gravatar `rolandinsh`

2008. gada 29. decembrī, plkst. 12:07

Es pagaidām paturu abus, kamēr noskaidrosies + un - tam feedproxy.google Reklāmas domājams, ka netraucēs...

Gravatar mxz

2008. gada 29. decembrī, plkst. 12:20

A man regulāri tava barotne caur Google Reader rādās ar ķeburiem garumzīmju vietā. Go figure :/

Gravatar mxz

2008. gada 29. decembrī, plkst. 12:21

Bet ne jautājumzīmēm...

Gravatar Mr. Serge

2008. gada 29. decembrī, plkst. 14:07

Kāpēc, mēģinot ar savu Google Account ielogoties http://feedburner.google.com/ man izmet «Invalid request.» Es kaut ko ļaunu esmu izdarījis?

Gravatar laacz Autors

2008. gada 29. decembrī, plkst. 14:39

Mr. Serge, tāpēc, ka Tev ir no sākuma jānomigrē fīdburneris vulgaris uz fīdburneri nuveau.

Gravatar Mr. Serge

2008. gada 29. decembrī, plkst. 19:52

Izbakstījos visam fīddedzinātājam cauri un nesapratu, kur un kas man jādara, lai tā migrācija notiktos. Arī Google acconts neatradu, kur tas notiktos. Varbūt tev ir kādi ierosinājumi?

Gravatar krisha

2008. gada 30. decembrī, plkst. 00:27

a ja tu man figureeji google readerī tad liekas man ne buu ne bee nekas nemainijas un nekadi doubli nekriit. Domajams ka savus gjukus vinji ir apstradajushi