✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lielie Bērnu slimnīcai

2009. gada 1. septembrī, 2 komentāri

Patīkams projekts - projekts lielie.lv. Daudzi domās, ka aizdomīgi ir tas, ka projekta inicitori un organizatori sevi neliela. Citiem šķistu aizdomīgi tas, ja lielītu. Man, tiesa, ir paralēli. Ja izrādīsies, ka projekts tik tiešām ir nesavtīgs, un tā atbalstu paķers arī citi mēdiji, būšu tikai priecīgs. Diemžēl, lapa vēl nav pilnībā pabeigta, bet tas nekas - pagaidīsim :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Mārtiņš Štāls

2009. gada 1. septembrī, plkst. 14:44

Vispār jau ministre teica, ka bērnu slimnīcai finansējums netikšot samazināts. Savukārt es domāju, ka lielākajai daļai slimnīcu ir jākļūst par uzņēmumiem, lai ārsti saņemtu pēc nopelniem un pacienti maksātu adekvāti par sniegtajiem pakalpojumiem, un daļa soc. nodokļa jāizmaksā veselības apdrošināšanas veidā.

Gravatar @A_Loskutovs

2009. gada 7. septembrī, plkst. 01:23

Neesmu naivs, bet ticu, ka Lielie - nesavtīgs projekts, jo īpaši pazīstot vismaz dažus no twitter kopienas, kas to iniciēja. Kas attiecās uz ministres solījumiem, uzskatu, ka no valsts jau daudz tika gaidīts. Ir lietas, kuras sabiedrība - Lielie, par labu bērniem var izdarīt ātrāk un labāk, ka valsts.