✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Sveša Ķīnas ceļojuma piezīmes

2011. gada 8. jūlijā, 6 komentāri

Pašam man patīk ceļot, taču uzdrošināties braukt uz Ķīnu un to apceļot bez savas mašīnas un ar mazu bērnu komplektā es diez vai kādreiz sadūšošos. Taču, ir cilvēki, kam tas ir pa spēkam :) Tādējādi iesaku pasekot līdzi Normja Ķīnas ceļojuma ierakstiem. Lieliski uzrakstīts un bagātināts ar fotogrāfijām. Ar nepacietību gaidu katru nākamo daļu. Iesaku.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Krotow

2011. gada 9. jūlijā, plkst. 16:55

Par elektriskajiem riteņiem Ķīnā nav brīnums. Tur ļoti daudzi izmanto divriteņu transportu un ikdienā braucamie attālumi no divriteņa braucēja viedokļa arī nav mazie. Elektriskā piedziņa ļauj pagarināt un paātrināt nobraucamos gabalus plus lietošanas vietā nekūp un nesmird. Ķīnas pilsētās ar smogu joprojām ir nopietnas problēmas, tā ka tikko parādījās pietiekami lētas un efektīvas baterijas riteņiem, šādi braucamie aizgāja masās un izskatās, ka tuvajās distancēs veiksmīgi izkonkurē arī mopēdus (kas kūp un smird). Ja kas, ķīniešu elektriskie divriteņi nu jau ir arī šeit. Šovasar arī manas darba vietas velostāvvietā viens parādījies. Mēģināšu satikt īpašnieku un pajautāt, kur pirka un par cik. Ingteresē arī, cik ilgi tas aparāts jālādē. Protams, ar elektrisko riteni ir vienkārši - es tādu mājās varu iespraust koridora rozetē un lai līdz rītam savā nodabā barojas. Ar auto tā nesanāks :)

Gravatar dzhonijs

2011. gada 11. jūlijā, plkst. 10:17

Ja patīk un interesē Ķīna, tad iesaku pasekot un palasīt meitenes no Latvijas Ingas ierakstus, kas tur jau dzīvojās ļoti ilgi :) - http://ingaeglite.blogspot.com/

Gravatar Yeoman

2011. gada 12. jūlijā, plkst. 17:27

Par Ķīnu palasīt ir interesanti, paldies.

Gravatar Uto

2011. gada 12. jūlijā, plkst. 18:49

Paldies par saiti, ļoti interesanti. Noriju vienā piegājienā :).

Gravatar acid|burn

2011. gada 13. jūlijā, plkst. 10:32

Jau sekoju ar RSS :D