✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kā ātri apgūt grūti apgūstamas lietas?

2016. gada 11. janvārī, 7 komentāri

Vēlējos iesākt šo ierakstu ar "savulaik", bet pieķēru sevi pie potenciāliem meliem. Virsrakstā minētais jautājums parādās aizvien šobaltdien un parādīsies mūžīgi (citbaltdien?). Cilvēki vienmēr meklēs vienkāršus veidus, kā pēc iespējas īsākā laikā, pieliekot pēc iespējas mazāk pūļu, apgūt kaut ko sarežģītu (programmēšanu, žonglēšanu, svešvalodu, un tā tālāk).

Tātad, atbildot uz lasītāju jautājumu "Kā ātri apgūt grūti apgūstamas lietas?", saku "Nekā". Un tagad ej un dari to, kas jādara.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar sandis

2016. gada 11. janvārī, plkst. 23:58

Es ceru, ka Tevi ļoti priecēs mans +1 apmeklējums uz šo lapu, ko tik meistarīgi esi uzmeistarojis un izplatījis soctīklos :)

Gravatar Jons

2016. gada 12. janvārī, plkst. 16:11

❟❟❟❟❟❟ ❟❟❟ ❟❟❟!

Gravatar Vilx-

2016. gada 14. janvārī, plkst. 15:24

Bet, bet, bet, bet, bet, bet......

Gravatar Artx

2016. gada 24. janvārī, plkst. 22:57

Ne gluži uz visu to var attiecināt. Ir takš visādas metodes. Formulas var ietrenēties atcerēties sasaistot burtus ar dzejoļu vārdiem. Rekordisti, kas momentāli var atcerēties n jaunas lietas (piem. daudzu cilvēku vārdus) arī viņus asociē ar secīgu lietu izkārtojumu savās mājās. Ir dažādas ātrās valodu apmācību metodes - man zināma Pimsleur, piem. utt

Gravatar sveicieni

2016. gada 25. aprīlī, plkst. 17:46

Ja ir skolotājs, vai vismaz grāmata, protams, ka var apgūt daudz vieglāk - valodas, matemātiku, programmēšanu etc. Visu var apgūt vieglāk, ja ir palīdzība no malas.