✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Seriāls: Into The Badlands

2019. gada 25. martā, 2 komentāri

Ir tādi seriāli, kas patīk; tādi, kuri nepatīk; tādi, kuri ir vienaldzīgi. Un tad vēl ir tādi, kurus skaties tikai pāris, bet baudpilnu iemeslu dēļ. Viens no tādiem seriāliem man ir "Into The Badlands".

Into The Badlands stilizēts plakāts
Into The Badlands stilizēts plakāts

Par šo seriālu jāzina ir tikai divas lietas. Pirmā - tam ir tikai dižpārdokļu seriālos redzēta augstā kvalitāte no production (ražošanas?) skatu punkta. Otrā - tur ir austrumu cīņas, un to horeogrāfijas līmenis ir seriālos nepieredzēts. Ko nu tur brīnīties. Seriāla veidotāju premise bija radīt ko tādu, kas vēl TV ekrānos regulāri nav parādījies.

Pie nosacījuma, ka tev tīk šaoliņas klostera mūku tipa kautiņi. Tas nav Brūss Lī vai Džekijs Čans. Tas ir "Crouching Tiger Hidden Dragon" vai kaut kas no septiņdesmito gadu samuraju kino, bet diezgan asiņainā mērcītē.

Un tas ir tieši tik lieliski, cik var būt. Diemžēl, viņiem kaut kas nesanāca, un AMC atcēla pasūtījumu, trešo sezonu padarot par pēdējo. Pagaidām detalizētāki iemesli netiek skaidroti, bet acīmredzams, ka kantorim gribējās labākus rezultātus. Tik tikko pēc pārtraukuma atsākās trešā sezona. Šķiet, ka vēl septiņas sērijas.

Ak, jā, man šķita riktīgi feini satikt Niku Frostu, kurš jēdz kauties :)

Ierakstīju, jo skumji, ka beidzas. Tagad būs labu laiku jāpagaida līdz uzradīsies kāds, kurš sadūšosies ko tādu radīt. Skatīties var iekš Amazon Prime.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Dzhonijs

2019. gada 10. maijā, plkst. 16:46

Neesmu badlands skatījies, bet vai tad jaunais Warrior nav kaut kas uz šo pusi? https://en.wikipedia.org/wiki/Warrior_(TV_series)

Gravatar laacz Autors

2019. gada 10. maijā, plkst. 17:21

It nemaz. Warrior ir no tiem pašiem, kuri radīja Banshee. Mazliet vairāk piestrādāts pie papildus lietām, ne tikai asinīm :) Badlands ir tāds fairy-tale, tipa kā no vecajiem šaolinas mūkiem.