✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vēlies pats iepakot krokodilu?

2015. gada 29. novembrī, 1 komentārs

Noteikti viens no visprātīgākajiem veidiem, kā iesaiņot dāvanu, ir to jau nopirkt iesaiņotu kā dāvanu. Otrs vienkāršākais veids ir no mājās esošās kaudzes piemeklēt pareizā izmēra un tematikas dāvanu maisiņu. Tad vēl, neapšaubāmi, klasiskā dāvanu papīra padarīšana.

Piegrieztne piena pakai
Piegrieztne piena pakai

Vēl var atvērt sagatavju radīšanai veltītu lapu, izštukot vēlamās kastes formu, samērīt samērāmo, saskaitīt saskaitāmo un izdrukāt jau precīzi tavam krokodilam (vai varbūt aligatoram?) sagatavotu iepakojuma kastītes piegrieztni. Izgriez, saloki un lieta cepurē.

Tur ir viss - cilindri, sirsniņas, zārciņi, lode (jā, lodveida kastīte:), aploksne, čemodāns, kaste parasta, kaste sarežģītāka, piena paka un sazin kas vēl.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar chirkainais

2015. gada 9. decembrī, plkst. 00:03

Cik tāļu gan pasaule ir aizgājuse! Savulaik, sākumskolā, visus garos pēcskolas vakarus pavadījām konstruēšanas pulciņā mašīnas, kuģus, pūķus konstruējot, no kartona kopā līmējot un uz valsts mačiem braucot. A tagad: izmēri, ievadi un spied 'create'! Jāgaida, kas būs tās sadzīves problēmas, ar kurām vakar dzimušie savas dzīves laikā pieri grumbām daiļos.