✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

TV*Net

2002. gada 9. septembrī, 6 komentāri

TV*NET ir izvarojuši paši sevi. Pirmā lapa ir uztaisīta bāzējoties uz līdz šim esošo, līdz ar ko sapista (pardon my french). Iekšlapas (pat kategoriju indeksi) ir vēl vecajā leijautā. Dirsā mati (pardon my chinese). Pirmajā lapā ziņas ar divu rindiņu līdu (ievadu). Nesaprotami neintegrēts PuPu DanceFloor TOP 10, Fabrika un izkropļots īsais indekss (lapas apakšā). Un viss kopā aizņem ~400 kilobaitus.. Navigācija (kreisajā pusē) ir padarīta vēl haotiskāka un neorganizētāka.

Visā visumā - kaut ko tādu es pat no TV*NETa negaidīju.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gremlins

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:33

Par Tvglukiem vairs neviens nebrinas. Izskatas, ka tas ir normali pat skarbakiem kritikiem. Gaidam labakus laikus un zilejam cik ilgi tvnet.lv pastaves.

Gravatar n0

2002. gada 9. septembrī, plkst. 19:10

Piekriitu. TVNET jaunais variants ir daudz daudz haotiskaaks un nepaarskataamaaks.

Gravatar arteck

2002. gada 9. septembrī, plkst. 21:48

omg! kāpēc šitādu sviestu izdomāja?

Gravatar rem

2002. gada 10. septembrī, plkst. 04:40

nu i pastraadaajushi censonji... uz mozillas vispaar taa lapa pilniigi izvarota..

Gravatar VieS

2002. gada 10. septembrī, plkst. 11:58

Nu bet toties tagad lapa ir pa 100% width, nevis fixedwidth! Tas ir pluss.

Gravatar 42901

2002. gada 12. septembrī, plkst. 21:17

Da bled tie aaksti vispaar Latvijaa domaa ka internet juuzeri ir kaut kaadi atpalikushie. Delfi un Tvnets vispar neuzskata par vajadzigu savu izskatinju taa teikt pamainiit un sevi taa teikt attistit reiz par diviem gadiem. TVNETS ir kaut ko it kaa sadariijis ar domu neko nav izdariijis. Varetu gan uz visu to dizainu uzsplaut ja padomaa cik amiishu inets pilns ar pretiigaam lapaam, bet taadaa gadiijumaa vareetu piedavat kaut ko taadu, ko pierasts raksturot ar vardu saturs.