✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mediaparks #2

2002. gada 9. septembrī, 47 komentāri

Starp citu, par to pašu mediaparka lapu. Sagriezta (HTML kods) jamā ir šaušalīgi. Pat dreamweaver'a funkcijas izmantotas lai swapotu bildītes un preloadotu jamās. To gan es nekad nevienam cilvēkam/kantorim, kurš dēvē sevi par profesionālu, neesmu spējis piedot :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:40

laacz riktiigi iepeeries, nevar vien nomierinaaties. bet ja taa padomaa kaada tur tev dalja laacz. tev jau neviens virsuu par to nebrauc. nu lapi lapi var jau uznjemties to latvijas interneta mesijas teelu, bet vienmeer tachu ir bijushas un buus sviestainas lapas. kauns par bijushajiem koleegjiem? da nu

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:41

aabols, tavs teksts 'laacz, a tevi tas krata? kaapeec?' man au ir pariebies :) tb - tava uzspeeleetaa vienaldziiba (bezatbildiiba) pret visu, kas nenotiek ap un ar tevi :)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:44

taa nu gan nebuut naf. vienkaarshi ir lietas par kuraam es tieshaam galvu nechakareeju. taapat probleemas pietiek. sorry :)

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:46

a man nepietiek (aciimredzami). un veelviens noveerojums - tu sev chakaree galvu par to, ka man nepietiek probleemas pasham, znachit shitaa lieta tev liekaas kaut kas tik ljoti svariigs un tevi aiztiekoshs, jebshu kaarteejo reizi nodemonstree to, ka tu galvu nechakaree par taam lietaam un, juutoties vientuljsh savaa shajaa 'galvas nechakareeshanaa' veelies domubiedrus? :)

Gravatar A-ka;) to aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:47

ja jaa,abol...taisniiba. p.s.chokolaadiite:)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:48

nu uztraucos es par tevi laaciit, ka galvinja nepaardeg. tu jau man taa kaa gjimenes loceklis. bail par tuvajiem. he he

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:51

neesmu ne loceklis, ne gjimenes. bet ta jau ja jau tu jau par mani jau uztraucies, es juutos gandariits, ka beidzot varu ievilkt veel vienu sviitrinju lapinjaa, kur ir uzskaitiijums ar tiem cilveekiem, kuri par mani uztraucas un par manu galvinju (hmm.. kaut kaa ar vaardu loceklis riimeejas:) it iipashi, ja jau pat tieshais priekshnieks uztraucas, tad es ar shaadu argumentu ('galvinja deg') varu iet maajaa agraak par darbadienas beigaam u.t.t., jebshu - ja tu neljausi, tad buusi pieraadiijis, ka esi melojis sakot, ka par mani uztraucies un liidzi juuti un centies attureet no liekiem uztraukumiem :)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:54

nu redz nu jau tu piekjeeries probleemaam kas man chakaree galvu. :)

Gravatar JailZzz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:54

bubu.. laacz pasauli neizglābsi.. varbūt cilvēku vai simtu cilvēku, bet ne pasauli..

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:55

ja jau tu uztraucies par mani, tad es tev arii chakareeju galvu, jo preteejaa gadiijumaa tu nebuutu uztraucies par maniim un par to, ka es sev chakareeju galvu ar to, ar ko tu domaa, ka man nevajadzeetu chakareet galvu. liidz ar ko - galvu es tev chakareeju jau ar to, ka saaku uztraukties par mediaparka maajaslapu, so - dubulti chakareet tev galvu es esmu gauzhi ar mieru. jo tad tas chakars ar galvu, kas bija man, automaatiski tiek anihileets ar to, ka es tev chakareeju galvu. taa teikt - pa vienu ausi chakars iekshaa pa otru aaraa, bet tev vinji jau ir divi. tas mani priecee :)

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 17:57

jailzz, es jau neplaanoju glaabt ne pasauli, ne 100 cilveekus :) es vienkaarshi kaa jau vienmeer pazinjoju par to, kas mani kretinee, skalji. un tas man dara gandariijumu :) piem., http://laacz.lv/f/misc/kret.htm :)

Gravatar JailZzz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:00

it`s your playground.. we are just a visitors..

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:00

nu bet vai tad es kaadreiz esmu teicis ka tu man galvu nechakaree. bet vot tas ka man galiigi nechakaree mediaparka lapa tas nu ir tochna.

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:03

es neesmu teicis, ka tu esi teicis, ka es tev galvu nechakareeju. liidz ar ko, atbilde uz tevis uzdoto jautaajumu ir - nee. un ja tevi nechakaree mediaparka lapa un tas, kaapeec jamaa mani chakaree, tad kaalab lai tu uzdotu attieciigaa tipa jautaajumu (skat. savu pirmo komentu):)

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:07

aabol, ja tevi nechakaree mediaparka lapa, tad tu nonaac pretrunaa ar ieprieksh teikto, ka tu uztraucies par to, lai mani nechakaree mediaparka lapa. jo, ja tevi uztrauc tas, ka mani chakaree mediaparka lapa, tad mediaparka lapa tevi netieshi chakaree, bet taa kaa netiesha chakareeshana arii ir chakareeshana, mediaparka lapa tevi tomeer chakaree. vot taa

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:11

nu tad vienkaarshi es esmu galiigaa zhopaa, jo mani chakaree nevien mp lapa bet arii tas ka tu nokaveeji vai veel attaalaa naakotnee nokaveesi trolejbusu, ka tev nav ko eest, ka tev saap galva. un galvenais ja veel taa padomaa tad taapat mani chakaree probleemas kas skar visus cilveekus ar kuriem man ir kautkaads sakars. tad atkal es nesaprotu tavu pirmo kommentu.

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:13

mans pirmais koments bija ar taadu domu (labi, varbuut pilniibaa neizteicos preciiz un detalizeeti, sorry), ka tu, sakot, ka tevi nechakaree tas un tas, nostaajies pozaa, kuras pamati scha scha sabruks.

a par netieshu chakareeshanu ir ljoti elementaari - vienaa liidziiba: ar prezervatiivu tu netieshi chakaree chakareejamo objektu, bet neviens nekad nav teicis, ka chakareejot ar prezervatiivu objektu, vinjsh vinju nechakaree.

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:15

aabols, a par to, ka tu esi zhopaa, vareetu veel kaadu sarunu izvest. es buushu opoziicijaa :)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:16

kaada tur veel poza izraadaas ka es visu muuzhu esmu dziivojis paarlieciibaa ka taas probleemas mani tieshaam nechakaree. viss es eju uz mezhu un nomirstu no citu cilveeku probleemu izraisiitas paranojas

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:17

tagad tu paarspiilee vo vsju (starp citu, ljoti raksturiigi dailjaa dzimuma paarstaaveem). kaapeec uzreizi jaaiet ir mirt uz mezhu vai citurieni? nomirt var tepat. taa atkal buus poza :)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:19

es jau taa pa kluso aizieshu bez liekas ugunjoshanas un orkjestra. a tas ka tepat nevar tas ir skaidrs taapeec ka ir arii citi cilveeki kuriem taatad manas probleemas arii chakaree galvu. piemeeram tu laacz. izsauksi veel pazharniekus un taa

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:20

tas, ka tu nomirsi, atrisinaas visas tavas probleemas. so - tad tu man vairs galvu nechakareesi. liidz ar ko - es labpraataak redzeetu, kaa tu nomirsti te un veel izdariitu kontrolshaavienu galvaa. lai buutu paarliecinaats par to, ka tavas probleemas ir dead (taapat kaa tu:)

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:22

bet tad jau arii es atbriivojoties no tevis vareetu samazinaat kopeejo probleemu skaitu. un beigu beigaas jaakljuust par slepkavnieku. watch your back.

Gravatar aabols

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:23

attieciigi nogalinot kaadu es radu probleemas tiesiibas sargaajoshajaam instituucijaam. taa soli pa solim nekas cits neatliks kaa apkaut visus cilveekus.

Gravatar laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 18:27

tu apskatiijies uz to visu no egoistiskaas puses. bet neaizmirsti, ka probleemas ir dazhaadu izmeeru un konsistences. uz doto briidi es tev chakareeju galvu tikai un vieniigi laiku pa laikam un tikai minimaali. ar daudz mazaam vai mazliet lielaakaam probleemaam. nogalinot mani, tu ieguusi vienu lielu probleemu, kas paarveertiis tavu dziivi murgaa (nogalinot katru naakamo, tu ieguusi veel vienu milziigu probleemu). tb - tiesiibsargaajoshaas iestaades parasti miil radiit citiem mezhoniigas probleemas, ignoreejot savas. un vinjaam tas sanaak ellishkjiigi labi. nemaz nerunaasim par taam probleemaam, kuras tevi sagaida cietuma kameraa.. mazas .. un bez prezervatiiva (tieshaa chakareeshana).

Gravatar infernal

2002. gada 9. septembrī, plkst. 20:40

mjaa... normaali juus, laacz 'n' aabols, izrunaajaaties :)

Gravatar laacz -> es

2002. gada 9. septembrī, plkst. 21:34

neesmu ieintereseets seksuaala rakstura attieciibaas ar viirieshu kaartas paarstaavjiem. tam vareetu buut viens gauzhaam vienkaarshs iemesls - esmu heteroseksuaals un divu viirieshu pulkjeeshanaas man neliekas saistosha. protams, ja tu esi man gatavs samaksaat pietiekoshi lielu summu par shaadu izdariibu veikshanu, gaidu piedaavaajumus.

Gravatar infernal -> laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 22:31

Lai arii kas Tev shodien ir licis sabojaat gara staavokli, viss buus labi. "ja dziive ir gruuta, taa noteikti kaut ko dzemdees" taa, luuk.

Gravatar infernal -> laacz

2002. gada 9. septembrī, plkst. 22:31

Lai arii kas Tev shodien ir licis sabojaat gara staavokli, viss buus labi. "ja dziive ir gruuta, taa noteikti kaut ko dzemdees" taa, luuk.

Gravatar infernal

2002. gada 9. septembrī, plkst. 22:32

nespeciaali 2x iepostoju sorry

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 9. septembrī, plkst. 23:32

Un tev sāp, ka cilvēki nelauza galvu un rokas, bet izmanto to, ka kāds (resp. softs) izdara visu tavā vietā? A šķirba ta kāda! Content is what truly matters!

Gravatar laacz

2002. gada 10. septembrī, plkst. 00:03

hmm.. man nekas nav licis sabojaat savu garastaavokli. un to ir gana gruuti izdariit (lai arii, jaatziist, dazhas lietas, kas mani traumee vairaak par citaam, pastaav; bet ne shoreiz). ar aabolu taa vairaak bija izklaide. gan man, gan vinjam. mums bija jautri. ja kaadam nebija, taa jau ir vinja probleema :)

Gravatar es

2002. gada 10. septembrī, plkst. 01:08

nee nee, pardon. Es nau gejs un pat ne heterosexuaalz

Gravatar kristapz

2002. gada 10. septembrī, plkst. 21:20

laacz, par taam dreamweavera funkcijaam es iisti nesapratu... kur ir taa probleema? images tiek swapotas, preloadeetas... viss notiek... so, who cares kas tam ir apakshaa? ;)))

pirmajaa briidii uzmetot aci HTML kodam neko shaushaliigu arii nemaniiju... kaugan var jau buut ka papeetot dziljaak kaukas atklaatos.

summary: man liekas, tu bish paarspiilee ;)

Gravatar laacz -> kristapz

2002. gada 11. septembrī, plkst. 13:24

nu, dreamweavera funkcijas ir un paliek dreamweavera f-jas. manuprat, daudz pratigak ir uzrakstit optimizetu, vienkarshaku, atrak stradajoshu variantu pasham.

a html kods - shausmiigi neoptimaali sagriezts leijauts :)

Gravatar misame->kristapz

2002. gada 11. septembrī, plkst. 17:23

cik atceros, taa padariishan nedarbojas uz NN7, mozillas un kā tur vēl. varbūt, ka darbojas. bez tam kaut ko tur izlasīt ari besis. bet nu ieraugot f-jas nosaukumu MM_swapimages vai kaut ko, kas sākas ar MM, es tomēr izdaru secinājumus par saita koderiem.

Gravatar juris

2002. gada 13. septembrī, plkst. 09:56

nu labi tas driimviivera kods ir ir piecieshams (protams professionaalai agentuurai vajadzeetu veidot lapu profesionaalaak, bet tas lai vinju pashu zinjaa)

bet teiksim paskatoties uz: http://www.mod.gov.lv/01ministrija/index.php

nez kaapeec 2 reizes peec kaartas saakas lapas <HEAD> tags ar dazaadiem propertijiem - tas jau nau iisti smuki

sev lai tasa kaadu kodu grib bet ja pasaka mees taisam labus produktus un rezultaataa ir shitaads kods tad tas nau smuki

Gravatar IMAGin

2002. gada 13. septembrī, plkst. 12:54

Var jau visaadi runaat... bet man visinteresantaakaas schita shiis divas rindinjas :)

<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0"> <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">

Nu vai tas liecina par profesionaalismu ir pamats shaubiities :D, bet nu varbuut tas ir tikai un vieniigi mod.lv webadmina ljaunais joks... kam par iemeslu arii ir divi headingi... protams ja vien mod.lv admins nav mediaparks...

Interesanti visnotalj :))

Gravatar misame->imagin

2002. gada 13. septembrī, plkst. 13:47

nu, kas i? vai tieshaam jebkursh cilveeks, kursh straadaa frontpagee, ir luuzeris un jebkursh, kas straadaa dw ir pusliidz normaals? nu, nav taa, blinc. abi vinji nekorekti apstraadaa html, buutiibaa fpage imxo pat godiigaak. Esmu vairaakus gadus straadaajis abos, zinu pietiekami labi. un vispaar jau shie wisivinjivigi ir vajadziigi tikai layouta principiaalai izveidoshanai, peec tam tomeer lietas darot pashrokaini. Jaa jaa, veel disclaimeris - arii gariem tekstiem un lielaam tabulaam vinji der.

Gravatar laacz -> misame

2002. gada 13. septembrī, plkst. 13:50

nu .. leijautu (optimaalu, kvalitatiivu, u.t.t.) var uztaisiit tikai ar rokaam. lielaam tabulaam der tikai un vieniigi driimviiveris (ljoti labi apstraadaa lielas tabulas, atshkjiriibaa no frontpages). gariem tekstiem lapaas nav jaabuut :)

Gravatar DanteX

2002. gada 16. septembrī, plkst. 09:45

njaa... uzreiz var redzeet, ka te visi baigie profinji!!! kruta, ka mums mazajaa Latvijaa ir tik daudz taadu malachu. nez kaapeec debiilais Mediaparks nepaluudz jums uztaisiit to sasodiito maajas lapu? tad tak viss buutu perfekti - vai ne? un nevienam nekaadu pretenziju nebuutu :P

Gravatar misame -> dantex

2002. gada 16. septembrī, plkst. 11:36

nu, shito jau me uztveera kaa personiigu uzbraucienu.

Gravatar DanteX

2002. gada 16. septembrī, plkst. 11:36

taa tas arii bija domaats :P