✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Politika sux

2002. gada 15. oktobrī, 19 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Nebūt neesmu no tiem, kuri interesējas par .lv politisko dzīvi. Nepildīju pat savu pilsoņa pienākumu - nenobalsoju. Kāpēc? Lai jau tas paliek par manu mazo noslēpumiņu. Taču, tikko ņēmos un apsēdos.

Deputāti, kuri nav tikuši nākamajā Saeimā, vēlas saņemt kompensāciju par šo bēdīgo faktu trīs darba algu apjomā (darba algas viņiem nav maziņas). Ja šīs izmaiņas Saeimas Kārtības rullī tiks ieviestas, kompensācijas vidējais apjoms būšot viens tūkstotis latu.

Aber, lai jau mokās. Mani, būtībā, ieinteresēja mazliet cita lieta - pavērot, kā uz šo ziņu reaģē dažādi mūsu Internetā pārstāvētie mēdiji.

TV*Net - kā vienmēr izbraucam uz LNT ziņu💀 un Panorāmas💀 rēķina.

Delfi vispār neko nav uzrakstījuši (kaut arī personiski zinu cilvēkus, kuri dien dienā _tikai_ delfus arī apmeklē, taču šai lapelei laikam ir gana vienaldzīgi, vai tā sniedz operatīvu vai arī mazliet nostāvējušos un vairs ne tik aktuālu informāciju). Vismaz man neizdevās pirmajās divās minūtēs to atrast, līdz ar ko uzskatu, ka ziņas tur nav.

Diena pagaidām nepauž savu viedokli, bet aprobežojās ar vienkāršu situācijas aprakstu💀.

Savukārt, Apollo dzīvo💀 uz LETA rēķina.

NRA kopsolī ar savu ziņu reverso provaideri Lursoft nav uzskatījuši par vajadzīgu šo ziņu ievietot savā Interneta versijā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar uldy

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 12:53

nu delfi jau sen iesako zinju operatiivuma zinjaa... vinjiem laikam nav cilveeka kas seezh ieksh zinju lapama un kaut vai CTRL + C, Ctrl + V no turienes ieksh delfiem... zhel bet sekretaares un ierrednji paliek bez info

Gravatar Gremlins

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 13:52

Blins sitos ex deputatiem vajag 1000 ls novilkt, nevis pieskirt.

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 14:18

lcz, parasti ja taa ir ir zinja tad Diena vai kaads cits medijs jau nu tosh nedrixt paust viedokli! Mediji piedaavaa zinjas (ar vai bez speciaalistu komentaariem) un lasiitaaji izlemj un izstraadaa savu viedokli kuraa virzienaa grib. Zinjaas nav zinju neseeja viedoklja!

Gravatar Inc

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 15:26

interesanti kad zinjaas nav bijusi redaktora sleja?

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:07

agressor, ne vienmeer. lielaakaa dalja muusu aviizhu tomeer parasti nosliecas par labu vienai, otrai vai treshai pusei. ja ne tieshi, tad teksta pasniegshanas stilaa, u.t.t.

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:10

tad kad ir ne vienmeer tad ir nepareizi, a tev jau tas taa iegaajies, ka veirs nevari savu viedokli pats sakompileet ja tev aviize neparaada celju ?

Gravatar uldy

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:16

www.leta.lv un nekaadu uztraukumu, ka zinja paraak veelu paraadaas... :)

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:21

agressor, varbuut tev ir probleemas ar redzi un/vai uztveri, bet pasha posta saakumaa es mineeju (labaak nociteeshu, jo, visticamaakais, tu neatradiisi atkal) :

Nebūt neesmu no tiem, kuri interesējas par .lv politisko dzīvi. Nepildīju pat savu pilsoņa pienākumu - nenobalsoju. Kāpēc? Lai jau tas paliek par manu mazo noslēpumiņu. Taču, tikko ņēmos un apsēdos.

Tas savukaart, mans tuvredziigais draugs, noraada uz to, ka mani absoluuti neinteresee neviena viedoklis par sho jautaajumu, jo taads ir man pasham - 'interesanti, stulbi, smiekliigi, bet es matus par to nepleesiis'.

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:32

parunaasim mutiski. p.s. te tu prasi viedokli no dienas -> Diena pagaidām nepauž savu viedokli, bet aprobežojās ar vienkāršu situācijas aprakstu. <-- taa arii zinjaas jaadara

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:41

agressor, es kaut ko paarmetu? Tev? Dienai?

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:42

nee, tu briinies tikai, ka dienaa nava viedoklja par to

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 17:04

Noraadi, luugtum, kuraa tieshi vietaa es pauzhu savu izbriinu? Jebshu tev veelamais ir aizstaajis realitaati un tu redzi to, ko veelies ieraudziit?

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 17:05

lcz, tu tiesaam nesaproti, ko es saku ?

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 17:06

"nee, tu briinies tikai, ka dienaa nava viedoklja par to"

vai to ir iespeejams saprast kaa savaadaak, ka tikai taa, ka tu absoluuti neesi sapratis, ka es ne par ko nebriinos?

Gravatar laacz

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 17:09

zintish, tu ar kaaju, es ar degunu.

Gravatar agressor

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 17:30

tu esi vainiigs, un saki cik gribi tu par 2 x vainigaaks

Gravatar !ob

2002. gada 16. oktobrī, plkst. 12:39

2agressor: tad nafig mums vispaar zhurnaalisti ;]. zinjas var ievaakt vienkaarshaak. tekstu sagatavot aatraak.

es domaat ka laacz cereeja uz analiitisku raxtu muusu meedijos. situaacija tieshaam ir incanta un kompensaacijas jautaajums ir tikai elements shitanii valstsviiru speeliitee. cik es saprotu, pirms izveidos valdiibu neviens vispaar neko nekomentees .lv politikaa, lai nepataisiitu sevi par mulki.

Gravatar BigUgga

2002. gada 17. oktobrī, plkst. 03:23

bljins, kaapeec man ne1 nesamaksa kompensaaciju ka netiku saeimaa? man ar varbuut gibas. jaa jaa zinu - paliksu gribot, tacu tas ir preteeji jebkurai logikai, arii pret taa saucamo tirgus ekonomikas modeli