✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Nu, satiksiet mani, dariet tā:

2002. gada 3. decembrī, 9 komentāri

Speciālisti norāda, ka, sastopoties ar lāci, jāsaglabā miers, nedrīkst izrādīt bailes un mukt prom. Tā kā lāči ir samērā bailīgi dzīvnieki, speciālisti iesaka "taisīt troksni" un panākt, ka aizmūk pats lācis. Lāčus nekādā gadījumā nevajagot mēģināt barot, jo dzīvnieki var sākt diedelēt pārtiku, kā arī apdraudēt pašu barotāju.

Tā nu viš ir. Ko viņi vispār par lāčiem zin, a?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar uldy

2002. gada 3. decembrī, plkst. 14:56

vislabaakais ir pa to paartiku...

Gravatar laacz

2002. gada 3. decembrī, plkst. 14:59

jā, ato caurām dienām/naktīm mani kāds mēģina pabarot uz ielas. un kā nu tu vari palikt mierīgs tādā situācijā?

Gravatar agressor

2002. gada 3. decembrī, plkst. 15:17

pieskjir sev laba komenta statusu

Gravatar 8_slimo

2002. gada 3. decembrī, plkst. 18:19

Anjuks :PPP (es laikam sodie lcz nokaitinaashu :PPP) Dziivo eziitis kopaa ar laaci. Laacis katru briivu briidi klapee eziiti lidz bezsamanai, tad kaadu dienu eziitis nodomaa ka vajadzeetu ar laaci sarunaat lai tas izbeidz, aiziet pie laca un saka: ''Laci varam sarunaat ka tu mani vairs neklapeesi''? Laacis: ''O.K., norunaats'' Eziitis par to bija ljoti prieciigs . Tad kaadu vakaru peec viena tusinja eziitis atnaak maajaas , itkaa viss normaali aieziet guleet. No riita pamostas, knapi gaismu var saredzeet, pieiet pie spogulja skataas- viss vienos zilumos, acis piepampusas, nu iisi sakot kaartiigi noklapeets! Aiziet eziitis pie laaca un prasa par ko tad vinjsh atklal esot ticis atklapeets ! Laacis: ''Nu labi, kad tu piedzeeries atnaacis maajaas ar kaaju iznesi durvis es pieveeru acis, labi kad tu mani un manu maati apsauci visos iespeejamos lamuvaardos es pieveeru ausis, bet tad kad tu uzleci uz galda, noliki tur ''kluci'', saspraudi tur iekshaa seerkocinjus un pateici: '' Tas ir eziitis un vinjsh arii te tagad dziivos '' es vienkaarshi nenotureejos...

Gravatar emils

2002. gada 3. decembrī, plkst. 21:04

taisu troksni --> laacis muuk --> no more updates to laacz.lv

Gravatar uldy

2002. gada 4. decembrī, plkst. 10:55

ja mees te daudz muldeesim, tad toch laaczis sabiisies un nosleepsies un tad vareesim bljaut tuksha alaa...

Gravatar rxc

2002. gada 4. decembrī, plkst. 12:01

vai pashi uztureet blogoshnos! ;)

Gravatar modric

2002. gada 4. decembrī, plkst. 18:28

kas attiecas uz baroshanu, he he -- baro vilku cik gribi... ...tik & taa laacim lielaax (esot lv tautas sakaamvaarc, taa teikt)