✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Projekti

2008. gada 7. janvārī, 22 komentāri

Ziniet, es visu laiku nevarēju saprast, kāpēc tiek nolikti Alberta projekti. Un tad, kad es ieraudzīju NOZARE.info, sapratu (jā, zinu, ka esmu bremze). To ir tik daudz, ka par kaut kādu satura kvalitāti vai atsevišķa resursa fīlingu aizmirstam. Protams, nav jau tā, ka itin visi ir neveiksmīgi, taču lielākā daļa ir nolemti nāvei. Iespējams, ka uz kādu no šiem projektiem varētu tikt likts uzsvars tai brīdī, kad parādās kāds potenciāls konkurents, bet pagaidām tie klusām un nemanāmi ir nišas pašā pašā stūrītī.

P.S. Atvainojos par rezultātu Jānim, ja šķiet, ka es varētu pie tā būt vainīgs. Tāds nebija mans mērķis. Man žēl, ka tāds ir gala rezultāts.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ghirts

2008. gada 7. janvārī, plkst. 12:57

Neuzskatu, ka tev būtu kādam jāatvainojas :D ne jau tu kļūdījies. :D

Gravatar Normunds

2008. gada 7. janvārī, plkst. 14:11

Laacz, neatvainojies par rezultātu, daudz sliktāk būtu klapēt pa plecu un stāstit cik viņš labi raksta.

Gravatar noisex

2008. gada 7. janvārī, plkst. 15:23

mnjaa, to projektu ir mega mega par daudz :) ok, par nozare.info runajot, to visu var it ka pabazt zem 1a...bet nu tas jau labak jazin izstradatajiem un projekta biditajiem vai maz ko tadu var pavilkt...lai vai kaa velu veiksmi attistit un pacelt ausgtaa limeni kaut ko no shita visa.

Gravatar Krotow

2008. gada 7. janvārī, plkst. 15:24

Tur nav ko atvainoties. Jānim (ahem) neskādētu papildstundas latviešu valodā. Un nozare.info stils ir kaut kur redzēts... O, atcerējos. Tieši tādā veidā internetā uzmācas spameru u.tml. meklēšanas lapas, kuras parasti tiek piesietas IE kļūdu paziņojumiem, kad Windows saviešas trojāņi utt.

Gravatar simbel

2008. gada 7. janvārī, plkst. 15:42

Atvainošanās no sirds, bet ne visai vajadzīga. Tulkošana angļu->latviešu tiešām nav lieta, ar ko minētajam Jānim vajadzētu nodarboties, piesārņojot publisko telpu ar vājas kvalitātes informāciju draņķīgā valodā. Tas man tāds personīgais perfekcionistes viedoklis.

Gravatar nuucha

2008. gada 7. janvārī, plkst. 15:47

nozare.info varētu būt tīri labs materiāls tikai ar vienu nosacījumu - ja tur tiešām parādītos regulāras un kvalitatīvas ziņas. šķiet ka alberts palaižot šo projektu aizmirsis, ka tur ir arī jāveido saturs. bet lai tam visam veidotu saturu (23 info lapām) vajag milzīgu brigādi!

Gravatar Helmuts

2008. gada 7. janvārī, plkst. 16:33

Resurss latviešiem uz .info pac par sevi lemts neveiksmei, nav jēga tādai domēnu armijai. Nolinčojiet mani, ja kļūdos.

Gravatar Dolce

2008. gada 7. janvārī, plkst. 16:38

Piekrītu normundam. Iemetīšu skatienu nozarē..

Gravatar Arča

2008. gada 7. janvārī, plkst. 18:41

ko visi tākā maitasputni uz līķi metās. projekti tiek taisīti par Alberta privātajiem līdzekļiem un tie ir viņa kompetencē un pārziņā. kāda vispār blogerķērcekļiem daļa gar to, kur, kas un kā taisa savus projektus? Nepatīk rakstnieks - neēd! Tākā mazi bērni. Ka tik paurķēt un GALVENAIS ieblogot. attention whores :> Un nē, es pie Alberta nestrādāju. Jautājums ir par to - cik, bļ, var cepties? Kādam no tā labāk paliek?

Gravatar Lediņš

2008. gada 8. janvārī, plkst. 05:50

arča: par to, ka nejēdzīgi līdzekļi tiek tērēti.

Gravatar Qued

2008. gada 8. janvārī, plkst. 10:37

Cepšanās ir par to, ka publiskā telpa tiek piesārņota ar nevērtīgiem, bezjēdzīgiem resursiem. Tas pats spams vien ir, tikai citā veidā.

Gravatar weedy

2008. gada 8. janvārī, plkst. 13:59

Laacz, es tavā vietā tādus resursus vispār ignorētu, jo tagad no šī posta viņiem nāk nepieredzēts trafiks.

Gravatar JKI

2008. gada 8. janvārī, plkst. 17:36

Nupat izmetu miskastē rēķinu (lieki teikt, ka neviens tādu nav lūdzis) par uzņēmuma datu publicēšanu nozare.info par 238 latiem.

Mana pirmā vēlēšanās bija izstādīt pretī rēķinu par manu un grāmatvežu izcūkoto laiku par 10 000 latiem. Tagad esmu nolēmis uzrakstīt sūdzību Datu valsts inspekcijai ar lūgumu uzlikt sodu par nelūgta komercziņojuma izsūtīšanu.

Tipiskais lohatrons, kad izsūta tūkstošus rēķinu ar aprēķinu, ka daļa uzķersies un samaksās (summa tak nav liela).

Gravatar Arča

2008. gada 9. janvārī, plkst. 14:25

Lediņš, tava nauda tā ir? Nē? Nu tad nerunā. Tikpat labi tagad laacz varētu uzrakstīt rakstu par to, ka tu pērc vairāk pelmeņus nekā spēj apēst... Un tad visi tevi nodirstu, jo tu redz, tērē savu naudu. Nelietderīgi. omfg? Pag, 238Ls par infas publicēšanu kaut kādā katalogtipa portālā? Par to gan vajag isapist kārtīgi.

Gravatar ulzha

2008. gada 9. janvārī, plkst. 18:53

Pist ne pist, bet ir attapušies un likums pret "rēķinu" kā reklāmu būšot.

Gravatar dadzis

2008. gada 14. janvārī, plkst. 16:32

da tādus rēkinus sūta arī piemēram diena - apmaksājiet un jums būsa diena visu nākamo mēnesi tipa utt. tā kā spama mums netrūkst. atļāva veidot tādu domēnu, kāda problēma, lai veido. ja nozare.lv kkas nepatīk, lai tiesājas ar dom;enui vērdu izdevēju. nozare.lv lasu un lasīšu, bet nu t„a info lapa drži vien tiks aizmirsta.

Gravatar laacz Autors

2008. gada 14. janvārī, plkst. 16:46

dadzis: Tas būtu tas pats, ja kāds izveidotu Diena.net un sūtītu rēķinus par tās abonēšanu, nekur skaidri neminot, ka tā nav tā pati Diena. Labi, dienai varētu būt (r), taču piemēra būtību tas nemaina. Šī ir klaja spēlēšana uz zināmiem brendiem. Un nevar teikt, ka "cilvēks pats stulbs". Tad jau to pašu var teikt jebkurā krāpšanas gadījumā :)

Gravatar chebureks

2008. gada 14. janvārī, plkst. 18:45

nozare.lv ir paziistams brends?

Gravatar tors

2008. gada 14. janvārī, plkst. 20:51

nepielec nevienam, letai nevar buut patents uz vaardu!!!

Gravatar laacz Autors

2008. gada 14. janvārī, plkst. 21:11

Jūs kaut ko jauciet, mīlīši. Tu vari reģistrēt tirdzniecības zīmi. Ja tā ir vispārīga (leksikoloģiski, semantiski vai kā citādi), tad tā tiek piereģistrēta izmantošanai konkrētā nozarē vai jomā. Protams, var atteikt reģistrēt jamo, taču tas nebūt nenozīmē to, ka ļaunprātīgi šo brendu kāds drīkst (vismaz morāli) nesodiīts. izmantot.

Gravatar aaaggghhhrrrr

2008. gada 15. janvārī, plkst. 08:12

Tas man nedaudz atgādina Ingas Mustes tieksmi pirkt visus domeinus pēc kārtas. Ja nu vēlāk var kādam pārdot?