✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mēmā kino specefekti

2011. gada 17. septembrī, 4 komentāri

Kā Tev šķiet, ar ko varētu izcelties mēmā kino laika filma “The General” (saitē to var noskatīties par brīvu)? Ar to, ka šajā epizodē viņi patiešām upē iegāza reālu vilcienu un salauza reālu tiltu. Runā, ka tas esot visdārgākais dublis mēmā kino vēsturē.

Ja runājam par mūsdienām, tad internets uzskata, ka dārgākā epizode ir bijusi iz filmas “Swordfish”, kurā pāri pilsētai lido helikopteris ar tam piestiprinātu autobusu - 13 miljoni. Jo tas tiešām esot bijis reāls helikopteris ar reālu autobusu un reālu pilsētu apakšā.

Savukārt, ar labiem sakariem un vismaz pieciem (runā pat par 30) miljoniem var noorganizēt filmēšanu Ņujorkas centrā filmai “I Am Legend”.

Redz, nafig to CG :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar vilx

2011. gada 17. septembrī, plkst. 20:36

Izlabosim paši dārgākās mūsdienu filmas nosaukumu, vai kā? (:

Gravatar laacz Autors

2011. gada 17. septembrī, plkst. 20:55

"paši dārgākās" nosaukums izlabots.

Gravatar vilx

2011. gada 22. septembrī, plkst. 14:54

Domāts "izlabosim paši". Varbūt nedaudz neveiksmīga izteiciena forma... Bet filma bija tiešām iespaidīga, pat skatoties to 2., un ja atradīšu HD, arī trešo reizi.

Gravatar HIGH-Zen

2011. gada 23. septembrī, plkst. 14:03

Parahods vēl ūdenī darbojas :D Par Swordfish runājot, varbūt ne dārgākā epizode, bet labākā ir - darba pārrunas http://www.youtube.com/watch?v=rUY8HysBzsE .