✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vidējais laacz.lv ieraksts

2016. gada 1. aprīlī, 7 komentāri

Atceraties septiņpadsmito reizi? Tas bija pavisam konkrēts gadījums, kad kaut kas tamlīdzīgs jau pastāv. Tiesa, pamatā tie ir blogi par ģimeni, nevis kādas konkrētas nojausmas veidoti teksti. Bet, ja viņiem viss ir normāli? To saka meitene. Lai arī narratīvs krieviski, kas nepārsteidz, tomēr ir uz augšu un pēc tiem arī beigsies.

Vizītkartes nav iespējams izzināt ar standarta androīdu un tā algoritmu. Tas neveido tavu personību, bet gan to, kurš ko atminās no skolas laikiem. Tad, nu, lūk. Ja neprogrammējamajos kalkulatoros (atceros savu pirmo algoto darbu), tad drausmīgi nekvalitatīvs papīrs un drukas kvalitāte liek vēlēties visu to labāko.

Visu. To. Labāko.

Galu galā, kā mēs zinām, būs ne tikai mēs, bet arī piedzimt. Ir tikai viens, kā ierasts, "bet".

Visi, protams, vēlas to, kurš jau kuro reizi pierādīja, ka apkalpošana tur ir jāapkraksta Saeimas kārtības rullī. Nu, es to saņemšos izdarīt. Pa smuko uztaisīts kārtējais padalīsimies-ar tipa pasākums. Lapelē Only Human cilvēki dalās tajos, kas to standartizēja, starp citu, kā arī sīkas naudas svaru nosaka ministru kabinets finanšu ministra noteiktā kārtībā.

Ja darījumu slēgšanas dienā valūtas kotācija nav notikusi, tad par citām leišu dievībām ir internetā. Neaizmirsīsim arī to, ka lielākajai daļai zinošo tas asociēsies ar filmu Trainspotting. Neskatoties uz to, pie lieliem datu apjomiem tas vairs neatmaksājas... Kamerūns ir pierādījis, ka var teju vai jebkuru piesmiet, jo nav noslēguši ar AKKA/LAA līgumu.

Mazliet mulsina tas, ka norēķināties ir iespējams tikai ar vienu veidu, kurš notiek reizi nedēļā vai retāk. Saskaitot ikdienas lietotājus mēs iegūsim mazāku skaitli, nekā saskaitot tos, kas izdomāja šādu stipri lielāku, bet mazliet nepārdomātu versiju. Ja ne izravēt, tad ir izlaista beta versija!

Tehnoloģiski tas ir hokejs. Labrīt! Termiņi netiek nosaukti, ibo, tas nav tīrs flashmobs, jo izskatās, ka Panorāma diezgan sekmīgi atstāju savu mobilo telefonu pircēju, vienīgais neviens no šo produktu lietotājiem nespēja man atbildēt precīzi. Visbiežāk skanēja - nu, ja jau viņš ir sācis piedalīties vienā no tām, tad vajag nogaidīt, kamēr pirmā mašīna ir jauna.

Klimata kontroles uzstādījumos ieslēdzu AC un visu pārējo, kas ir Bruce Lee. To var izmantot komplektā ar Microsoft, kas ir W3C locekle (nebrīnaties, tā tas bijis domāts). Izrādās, ka jānopērk kaut kādas sēklas un tālāk vienkārši gaidīt.

Varbūt tālummaiņai nav nekāda sakara. Kā pateikt krogū, ka tev nekā tāda tur nav? Man tāpat ir jārezervkopē. Tad, nu, ģenerālais priekšlikums - uz priekšu. No tā, vai instalētājam ir pareizais - ne smakas no 4G. Visticamākais - tas arīdzan mainās - normas nāk klāt, iet nost vai tiek atstāta pašas kompānijas ražotajām minilodēm. Cena par vienu tādu kā how stuff works par jautājumiem. Tas izskatījās amizanti.

Paldies par uzmanību.


Jautāsiet - kas ir tas, ko tikko (varbūt) izlasījāt? Tas ir automātiski ģenerēts teksts par pamatu ņemot visu, ko es šajā blogā esmu četrpadsmit gadu gaitā sarakstījis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Mr. Serge

2016. gada 1. aprīlī, plkst. 11:44

Nu ārkārtīgi gudrs tev mākslīgais intelekts. Kas par ģeneratoru apakšā tam visam griežas?

Gravatar laacz Autors

2016. gada 1. aprīlī, plkst. 12:03

N-grams un markov chains.

Gravatar Ivetak

2016. gada 1. aprīlī, plkst. 11:50

Mana pirmā doma bija: paspēji sadzerties, pirms rakstīt?! Tad vēl nebiju tikusi līdz komentāram raksta beigās. Vareni, Kaspar! Tu nebeidz pārsteigt.

Gravatar Juzis

2016. gada 2. aprīlī, plkst. 13:11

Prieks, ka esi priekš sevis atklājis "pļurkšķi". Tajā ir spēks. Pret svējiem to darbināt ir mazliet sadistiski:)

Gravatar Krišs

2016. gada 4. aprīlī, plkst. 11:25

Jocīgi, spaidu F5, bet netiek ģenerēts jauns teksts - tas būtu jauki.

Gravatar Ojārs

2016. gada 10. aprīlī, plkst. 23:36

Izlasot radās sajūta ka valdībā un parlamentā ir nepārtraukts 1. aprīlis, jo teksts ļoti atgādināja to, kas tautai tiek padots no iepriekš minētajiem valsts orgāniem.

Gravatar Miks

2016. gada 1. maijā, plkst. 13:29

Sākumā likās, ka es kaut ko nesaprotu un lasīju pirmās trīs rindkopas vēlreiz. Vai tā programma ir publiski pieejama? Gribētu pamēģināt kaut ko no saviem tekstiem uzveidot.