✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3

2002. gada 23. oktobrī, 7 komentāri

Glicerīns. Bezkrāsains un biezs šķidrums bez smaržas, kurš sastāv no taukvielām un eļļas. Pamatā to izmanto, lai ēdienu padarītu saldāku, vai arī, lai neļautu cukuram kristalizēties konfektēs u. tml. Laikam

Viena no dziesmām, kuru izpildīt nevarētu neviens cits, kā tikai tās autors - Bush. Dziesmas nosaukums ir Glycerine. Un sniedzu jums es pašu dziesmu, kā arī tās vārdus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar grupasdalibnieks

2002. gada 23. oktobrī, plkst. 13:53

hmmm, laacz, gribi parbaudīt cik labi orientējamies mūzikā:) Nu zem "dziesmu" ielaadeetais saturs nebija bush, bet gan incubus, dziesmas nosaukumu gan neatminos!

Gravatar laacz

2002. gada 23. oktobrī, plkst. 14:02

Aaaaaa... sooreeeeeeeeeee.. :) Ne to :) Tagadinjaas ir iistenaa dziesma. Pardon par falshas dziesmas sniegshanu :PPP

Gravatar BigUgga

2002. gada 23. oktobrī, plkst. 14:16

es dodu priekshrooku nitrogliceriinam :P

Gravatar ant

2002. gada 23. oktobrī, plkst. 18:16

Galvenais- lai lieta nenonāk līdz vazelīnam.

Gravatar Uibis

2003. gada 14. novembrī, plkst. 00:07

Laaci, man naaksies Tevi apsuudzeet analfabeetismaa: gliceriins ir 3-veertiigais spirts, ko izmanto konditorejaa, mediciinaa, ziepju razhoshanaa u.tml. Kjiimijas zinaashanas reizeem dziivee lieti noder. Dziesma nav slikta, anyway it's not up to my criteria and high standaards, but it doesn't matter. Everyone has right to listen to the kind of crap he/she likes. IMNSHO. Anyway, Led Zeppelin overwhelms all these so called today's "rock bands".

Gravatar triis

2003. gada 16. novembrī, plkst. 01:12

gliceriins ieelljo zarnas un izraisa caureju.