✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Deine Lakkaien

2002. gada 22. aprīlī, 4 komentāri

Mani brīžam pārņem dīvainas pārdomas. Es cenšos saprast, kāda ta mūzika man ir vistuvākā. Kurš stils, novirziens vai laika periods. Un vienmēr nonāku strupceļā. Izpildītāji, kuri man kādreiz ir ļoti iepatikušies, manā sirdī paliek uz mūžu. Nu, vismaz, pagaidām vēl ir. Un ar katru jaunu grupiņu es brienu dziļāk mežā.

Kaut vai viens pats, aktuāls piemērs. Šī brīža aizraušanās - vācu duets Deine Lakaien. Lielākā daļa viņus raksturo kā gotiku. Viss, līdz šim biju dzirdējis, bija abients projekts kopā ar Les Joyaux de la Princesse un Death in June (varbūt es kaut ko jaucu, bet kaut kas tāds uz kasetes bija rakstīts). Tā kā sakarā ar šo mūzikas stilu varu mierīgu sirdi teikt: "man nepatīk", tad albums tā arī noputēja, oksidējās un atmagnetizējās.

Viss, ko vēlējos pateikt, bija tas, ka izpildītājs ir jāpaklausās ikvienam, kurš to nav dzirdējis. Vācu, brīžiem pat ķeltu nacionālie elementi, pēc kuriem seko dziesmas ar spilgti izteiktu elektronisku raksturu.. Vismaz reizi mūžā tas ir jādzird un jāpasaka sev - 'man tas patīk' vai arī 'man ne pārāk'.

Grrr... Kas man ir uznācis? Sviesta kulšanas svētki...

P.S. Lai arī viena dziesma par Deine Lakaien neko nepateiks, atļaušos piedāvāt apmeklētāju uzmanībai kompozīciju Kiss un tās vārdus. Labāk tā, nekā nekā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 22. aprīlī, plkst. 10:48

Hmmm... tad nu vēl jāiesaka DL solista Veļjanova solodiskis 'Man with a silver gun", tas ir kaut kas extrēmi skaists... Pats CD gan man aizgājis citus ceļus, bet mp3 kaut kur vēl vajadzētu glabāties. Labi ka atgādināji, jārauga uzmeklēt :)

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 22. aprīlī, plkst. 14:47

Uzraku Veļjanovu, nopūtu putekļus.. ekk, skaisti. Highly recommended visiem, kam pavasarī apcerīgums dvēselē iezadzies un gribas ko patiesi skaistu un melodisku dzirdēt :)

Gravatar ambient

2002. gada 24. aprīlī, plkst. 16:35

ui, DL reaali iekacha. veel aizvien turpinu fanot par Acoustic disku;

Gravatar BigUgga

2002. gada 26. aprīlī, plkst. 19:26

iesaku paklausiities Children of Bodom - Tokyo Warhearts koncerta ierakstu. Zheel, ka nebiju klaat...