✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Paģiras

2002. gada 23. aprīlī, 9 komentāri

Tas beidzot ir izdarīts. Hipotēze par to, ka man nav smadzeņu ir pārtapusi Teorēmā.

Kā izrādās, tam nebija nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Šodien, pēc vakardienas alus anihilēšanas, manī aplaimoja ar savu klātbūtni Pierādījums. Diemžēl, man pēc jebkura daudzuma alkohola lietošanas nākamajā rītā nesāp galva. Parasti iemesls galvassāpēm ir ļoti vienkāršs - sašaurinoties asinsvadiem, smadzenēm netiek piegādāts nepieciešamais asins un līdz ar to arī skābekļa daudzums. Kā jau minēju, man galvassāpes otsutsvujet. Tas liecina par epizodes sākumā minēto faktu.

Jā, un angliski pohas ir hangover. Hangover prevention strategy un detalizēts stāsts par iemesliem un procesiem. Ceru, ka jums noderēs.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar viesturz

2002. gada 23. aprīlī, plkst. 14:01

:) labs links tas hangover prevention strategy. būs jāpamēģina, kaut gan atturēt sevi no miega, kad esi totālā šmigā ir grūti. moš te kādam ir vēl kādas interesantas metodes, kā normāli bez galvassāpēm un sliktas pašsajūtas nākamajā rītā pamosties? nerakstiet, tipa - nedzer vairāk par 3 aliem vakarā jo... nu dažreiz nesanāk...

Gravatar pods

2002. gada 23. aprīlī, plkst. 14:50

hehe, taga man skaidrs, kaapeec maajaas lietojot '/.. vislaik uudens glaaze tiek cilaata :)) vispaabaa vislabaak maaciities no pasha pieredzes - taam reizeem, kad pagjiras briinumainaa veidaa nepienaak. vieniigi nepietiek ar kvantitaates un pudeles etikjetes fikseeshanu, everything counts!

Gravatar aikz

2002. gada 24. aprīlī, plkst. 14:44

nu 1kaart jau nejaukt alkoholiskos dzeerienus - tb: alinjsh, peec kaadas pusstdunadas kaads saldais viins, tad shnjabiic, tad visiits, tad pirms guleetieshanas akal alinjsh ... - vo taada kombinaacja ir galvassaapju 100% garants, naakoshais - vai nu aiziet ljoti aatri guleet - tb noguleet 8h + vai neguleet nemaz, tad veel lietojot alkoholu (VIENA VEIDA!) - ik peec apmeeram 45 minuuteem uztaisiit stundu garas pauziites - arii laba metdode un galva nesaapees

Gravatar Rsenz

2002. gada 24. aprīlī, plkst. 15:11

Labs texts. Man patika. Turpini

Gravatar atniZ

2002. gada 25. aprīlī, plkst. 18:45

Manam g-saapes so far ir tik 1 x sagadajsi 1/2 h izdzerta shampja pudle, kac staastij, ka taapee, ka gaaazec. aarsteejos vienkaarshi- 1nc ice biirinjsh, cik vien aatri var idzert, otrs leenaa garaa, apm 1/2 h laikaa, kameer liidz darbam braucu. lai vai cik tik viss un kass nav dzerc, citu pagiru simptomu, neskaitot sausoni nav nekad bijs, cer ar ka neb`s!

Gravatar alhaholiķis

2006. gada 1. aprīlī, plkst. 09:55

kā lai no tā visa atbrīvojas.........

Gravatar Baltais

2006. gada 18. novembrī, plkst. 16:07

Ak šausmas... mani tagad moka trakākās paģiras manā mūža... no vakardienas neko neatceros, pamodos ar nežēlīgām glavassāpēm, nevaru atrast savas dzīvokļa atslēgas... īsāk sakot, lieliski pavadīta internacionālā studentu diena... tagad internetā meklējot kādu metodi, kā atbrīvoties no paģirām uzraku šo lapu. varbūt kāds man var ieteikt labāko līdzekli pret paģirām..

Gravatar koma

2007. gada 29. novembrī, plkst. 08:39

Jā galvas sāpes rodas tikai no tā ka sajauc visus dzērienus kopā!!!man piem. reti kad ir galvassāpes jo ir jāmāk dzert!! ja organisms nav pieradis pie alhahola tad ari rodas tās paģiras!!! Piem.Ja tu vakarā sedi ar draugiem un dzer vienas markas šnabīti tad otra dienā viss ir ok.

Gravatar Aksels10

2008. gada 26. jūlijā, plkst. 18:34

Nesen pa Discovery chanel gāja raidījums kā izvairīties no pagirām. Tātad jādara tā: pirms gulētiešanas jāizdzer 0,5L ūdens un paracitamols (der arī citramons) un no rīta ir viss O.K. ( vismaz man palīdz)