✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Brīvdabas Ozols

2002. gada 13. maijā, 6 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Kamēr man pilnā sparā norisinās backups, vēlos tomēr atreferēt no dažādiem avotiem dzirdētu/apstiprinātu info par sestdienas priekiem Rātslaukumā ar ozolu galvenajā lomā.M

Ir Vecrīgā (vismaz no turienes es viņu atceros) tāds ļoti populārs personībs - Peksis. Panku kultūras pārstāvis, jeb sevi par tādu vismaz uzskata. Viņš un vēl kāds pancisks jaunēklis, labi iedzēruši, kādā ozola uzstāšanās brīdī sāka pa viņu mest ar plastmasas alus pudelēm (starp citu, ozols approx. pusstundu nokaveeja uzstāšanos). Vismaz viena no tām ozolu noķēra. Un tad sākās.

Ozols, neskatoties uz to, ka tur bija kaudze ar jauniem sīčiem, kuri it kā par viņu fano (lai jau fano, man ta kas), sāka konkrēti lamāties. Visi, kam prasīju, bija patiesi izbrīnīti par ozola lamu vārdu un frāžu krājumu. Bet nu .. Ideāli - bērni, mazi, ģimenes. Visi atvērtām mutēm blenž uz savu elku, kurš nez kāpēc gruzī pa 10 rupjiem mēmajiem.

Tālāk jau viss attīstījās zibenīgi. Uzradās poliči. Laikam, sapratuši, ka ozola lamāšanos nekādi citādā veidā neapturēt, viņi paņēma Peksi ar viņa kolēģi un ņe to pabukņīja, ņe to ko citu izdarīja, bet ozols laikam nomierinājās.

Pēcāk, no nez kurienes uzradās divi krievu tautības hiphopa pārstāvji, kuri ar ozolu tusē un izpilda dziesmas, un sāka rupji sist Peksi un jamā kolēģi. Policija, mazliet apstulbusi, galu galā tomēr jamos izšķīra un Peksi ar otro džeriku savāca.

Profesionalitāte hiphoperiem (ne gluži saprotošu tīņu klātbūtnē normāli nodirst, pēc tam vēl publiski atsist) un policijai (neaiztikt pankus, kas met pudeles uz izpildītājiem) ir überlīmenī..

Sveiki, koki..

Ā .. un jamais vēl savu mazo draudziņu izrādīja publikai.. Jā, tieši to, ko jūs sapratāt.. Par incidentu tvnetā💀, delfos un apollo💀. Neprecizitātes dodās komentāru virzienā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Zintish

2002. gada 13. maijā, plkst. 15:06

incanti ieveerteet, cik dazjaads ir notikuma atspoguljojums dazjaados portaalos.. ;)

Gravatar Infe®nal666

2002. gada 13. maijā, plkst. 17:09

Damn ozols un vinja "fani"... Jau taa dzied par lietaam, kuras pasham ir pilniigi sveshas... buutu kaut apjeedzies, kaa mazie luuzeriishi safanojushies par vinju, tak vinjiem tas buus baigi stiliigi kauties un lamaaties... pietiek iemest aci uz tiem ozola faniem, lai gribeetos aizliegt klausiities vinju... neiet runa par muuziku (gaume paliek tomeer gaume), bet tas psihs tak iespaido jaunieshus ne pa jokam... eeeh, dunduks! GUNCHA - KEEP MOVIN'! :)

Gravatar Panteera

2002. gada 13. maijā, plkst. 19:15

bet vinjam bibis bija mazs...

Gravatar Luuseens

2002. gada 14. maijā, plkst. 15:28

a incanti, kaukur nau bildes ar shito visu? tb vairaak kaa dazji kadri

Gravatar ARG

2006. gada 19. septembrī, plkst. 16:51

Kur tas laiks.. bet es tak ar tajaa psaakuma gadiijos. Pudeles atceros, lamaashanos ar, a vot mantas raadiishanu gan ne. Zheel:(

Gravatar Ozol, es miilu Tevi...

2007. gada 11. martā, plkst. 01:02

Diemzeel tieshi taj dienaa biju ekskursijaa un neredzeeju, kas notiek ar manu miiljo.Peec tam bija taada shkrobe:(