✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Shit...

2002. gada 18. maijā, 3 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Man nozaga riteni... Help..

Es laikam izmantošu dienesta stāvokli. Piedodiet gan lasītāji, gan cietnījamie autori, bet nu .. man sāp.

Šodien Vecrīgā lācim tika nozagts velosipēds💀 no kāpņutelpas, kurai priekšā ir parasta atslēga. Jaunais darbs, saucās. Katrā gadījumā... Es ļoti gribētu jamo atpakaļ.

Krāsojums ir cic - gaiši zils uz tumši zilu. Priekšā ir disku bremzes. Kuras nestrādā. Jo bremzēm bremzējošo elementu esmu noņēmis izza ņeispravnosti. Tālāk. Fellis čīkst reālil, kad min pedāļus. Kopš pēdējās ārdīšanās pa smilšaino liedagu jamo neesmu eļļojis. Dubļubleķu nav. Krēsls mazliet kustās. Abiem riteņiem ir pa diviem atstarotājiem katram (nestandarts).

Anyway - ja kāds mana riteni, kurš atbilst iepriekšminētajām prasībām, lūgtum mani informāt. Tiešām man tas ir ļoti svarīgi. Jo tas ir praktiski vienīgais pārvietošanās līdzeklis lāčiem. Ja neskaita K2....

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Rsenz

2002. gada 20. maijā, plkst. 15:17

NU komentaari te lieki... Sen bija laiks kaadu motorizeetu braucamriiku iegaadaaties. Tev neskjiet ka tu diskreminee Programmetaju shlaku, braukdams ar richuku!? ... Vispaar izsaku liidzjutiibu, apkaart vieni bleezhi un kraapnieki. Rsenz

Gravatar Kaklz

2002. gada 28. maijā, plkst. 22:50

Nu man gan liekas, ka programmeetaajiem taisni vaidzeetu ar richukiem braukaat, nevis seesties kaut kaados morotizeetajos .. kaa nekaa visa diena pie PC jaapavada un forma jaauztur, gluzhi, kaa pats Laacz teica .. taa kaa te nu nevareetu tev piekrist ..