✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Eirovīzija

2002. gada 26. maijā, 14 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Mani nejēgā besī neobjektīvā un smieklīgā Eirovīzija. Un mans šoks, ka Latvija uzvarēja, vēl aizvien nav pārgājis. Tāpēc iesaku palasīties, ko par šo pasākumu saka ārzemes. Piemēram, Reuters💀.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Sm

2002. gada 26. maijā, plkst. 21:42

Izsaku līdzjūtību ;p

Nākamgad būs vēl labāk :(

Gravatar GHI

2002. gada 26. maijā, plkst. 22:34

Kretini Reuters! Cik nu negativi vien var uzraxtiit, tik ari to ir izdariijushi! Kretiini! Naumova Rulz, labaku reklamu LATVIJAI nevar pasuutiit!

Gravatar citrons

2002. gada 26. maijā, plkst. 22:45

Tas, ka "the 21-year-old jazz singer and law graduate Marija Naumova" nav taisnība (par vecumu) un Reuters tur ir maz pričom. Ott Ummelas (raksta autoram) acimredzot nepatikās labāk uzrakstīt. Varbūt viņš ir Igaunis?!

Gravatar Remember.The.Silence

2002. gada 26. maijā, plkst. 22:45

OK, tagad visi uz http://www.eurovision.tv/ un ko mees redzam? Pikanta Marijas bildiite ;-)

Gravatar laacz

2002. gada 27. maijā, plkst. 00:13

Var jau buut, ka tas dazhiem no klaatesoshajiem nav noslepeums, bet tiem, kas nezin - Marija N. (kaa jamaa nezkaapee sevi b ija pieteikusi), sieviete ar tipisku latvieshu vaardu un veel tipiskaaku uzvaardu, kas nedzied ne vaarda latviski (neesmu dzirdeejis) un nesaprotamajaa balsoshanas sisteemaa ieguust pirmo vietu, ir ne vairaak un ne mazaak kaa 28 (!) gadus veca/jauna.

Gravatar null

2002. gada 27. maijā, plkst. 08:05

Dzied, dzied latviski. Ir pat albums (viens no 2iem, cik zinu; iznaacis 2001. g. ), vinja dzied kopaa ar Niku Matvejevu. Tiiri labs. Bet protams, par gaumi nestriidas ;-) Balss vinjai ir laba, dziedaat vinja prot daudz labaak kaa 90% paareejo lokaalo solistu. Skatuves teels bija Ok vismaz liidz Eiroviizijas atlases konkursam. Pashu Igaunijas translaaciju neredzeeju, taapeec nespriediishu par vinjas uzstaashanos tur.

Gravatar U

2002. gada 27. maijā, plkst. 09:23

ja reiz besii, tad kapeec vinju piemineet? ignoree un miers ;)

Gravatar laacz

2002. gada 27. maijā, plkst. 09:36

a kaalab lai nepateiktu, ka besii? ja ir taada iespeeja? :)

Gravatar U

2002. gada 27. maijā, plkst. 13:37

nu pabljaustiijies, ka besii - nekas jau nemainiijaas ;)) besiishanaas paliek, varbuut pat veel uzkurinaataaka... liidz ar to spiraales efekts un rezultaata nav - tikai iislaiciigs gandariijums par to, ka izteikts savs viedoklis ;)

Gravatar laacz

2002. gada 27. maijā, plkst. 17:56

absoluutas mulkjiibas. pabljaustiishanaas paliidz atslaabinaaties un nomierinaaties. ne velti kopsh seniem laikiem dusmu briizhos iesaka iziet mezhaa un izauroties pilnaa klapee.

Gravatar djhurio

2002. gada 27. maijā, plkst. 20:40

A, kas tajaa balsoshanas sisteemaa tik nesaprotams? Un vispaar, kaapeec tik drausmiigi negatiivas emocijas?

Es jau ar nav Eirovizijas fans, bet kaut kaa tagad bishku nozeeloju, ka nepacholeeja, kaa Mari N uzstaajas.

Buutu labaak Pasaules chempionaatu futbolaa nopirkushi, nekaa shito pasaakumu transleejushi. Nu bet ko tur ... Nauda ...

Gravatar kva

2002. gada 28. maijā, plkst. 03:27

laacz, ja tu nezinaaji ka Marija dzied latviski, tad tavs viedoklis ir veerts preciizi nulli.

Gravatar BigUgga

2002. gada 28. maijā, plkst. 17:12

nu vislabaakais bi text "Tonight I'm going to drink. Tomorrow I'm going to go to Riga and hold a press conference, and then I'm going to drink again"

Gravatar ash

2002. gada 19. jūnijā, plkst. 11:08

haaam :) BigUgga, tas tieshaam ir labs! Bet nevajag tam visam pieveerst taadu uzmaniibu, jo shis concerts (konkurss) ir saliidzinaams ar pashu Latvijas Aptauju ..