✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3: Edward Shearmur Grand Central

2002. gada 27. maijā, 4 komentāri

Sen nav bijis neviens dziesms. Šodien piedāvāšu Jumsim pirmo dziesmu no izcilas filmas izcila soundtracka.

Aprīļa sākumā, vai marta beigās man sanāca vērot kādu filmu ar absolūti neko neizsakošu nosaukumu - K-PAX. Un pilnīgi negaidīti, šis darbs, mani pārņēma savā varā jau no pirmajām minūtēm un nelaida vaļā līdz pat tā beigām. Un vēl pāris dienas. Laikam pat vēl šobrīd. Apvienot savā ziņā naivu fantastiku ar pilnā mērā baudāmu, piesātinātu un aizraujošu sižeta līniju virkni.. Te nevilšus es aizdomājos par Azimovu. Nez kāpēc. Varbūt tā noskaņa, kura man radās vidusskolas laikā pārlasot vienu no maniem mīļākajiem autoriem, ir manāma šajā filmā. Bet varbūt tā ir vienkārši tāda tipa pasaules uztvere. Vai arī, man tikai tā liekas :)

Katrā gadījumā, filma liek aizdomāties par lietām, par kurām parasti ironiski pasmaidām. Vai arī vienkārši, neiedomājamies padomāt.

Jā. Bet, par skaņdarbu. Ļoti skaists (laikam pat divdaļīgs) četrarpus minūšu īss acumirklis. Ai. Ko tur daudz gvelzt. Vēl tikai atļaušos ieteikt noskatīties filmu. Jo ir dažas lietas, kuras ir ļoti ļoti grūši noraksturot..

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar djhurio

2002. gada 29. maijā, plkst. 13:33

Laps! Es jau esmu noklausiijies vairaakas reizes un atziist par labu esam. Iipashi darba laikaa :)

Gravatar krampo

2002. gada 12. novembrī, plkst. 19:56

K-PAX and Spacey abi divi ir vieni no maniem all time favorites. Shodien nostiijos veelreiz American Beauty - arii labs jau mineetaa aktiera darbs

Gravatar ulzha

2004. gada 5. maijā, plkst. 10:01

Heh. Laikam sanāk, ka tiešām esmu pamaz kino skatījies. Tikai nesen noskatījos uz sienas, mūzika tiešām piegāja pie sirds. Un te - tavu prieku, laacz atjaunojis meklēšanās iespējas arhīvos.

Gravatar Vilx

2005. gada 24. maijā, plkst. 21:17

This time is all you have...