✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Valmcity rockfest

2002. gada 3. jūnijā, 2 komentāri

Viennozīmīgi, viens no pēdējā laika lielākajiem panākumiem skarbās realitātes transformēšanā par skarbu literāru darbu. Vienkāršāk sakot - elfa & co piedzīvojumi iekš Valmcity rokfesta. Proza.

Dodu 9 lācīšus no 10 iespējamajiem 🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸🧸. Desmitais nebūs tāpēc, ka jaukā somu grupa Crash tiek dēvēta par Crush. Kā arī - par to, ka tas, ka automašīna ir desuvāģis nevis parastais vieglā tipa autotransportlīdzeklis, tiek nojausts tikai pēc īsa pārdomu brīža par faktu, kāpēc automašīnā ir restota kaste.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar gnc

2002. gada 3. jūnijā, plkst. 18:15

materiaals vairaakos punktos sasaucas un viennoziimiigi kopumaa atgaadina 1998. gada Valmieras festa reportu, kas tika sakompileets no 4 limlieshu iesuutiitajiem reportiem. http://home.lanet.lv/~julita/liml/muzpasva.htm shis materiaals joprojaam ir lasaams. interesentiem lapaa skrolleet liidz subjectam "Saturday night party @Valmiera"... nez.. dazhaam tradiicijaam un noskanjaam laikam ir tendence neko daudz nemainiities... =) ehh atminjas, atminjas....

Gravatar misame

2002. gada 4. jūnijā, plkst. 10:25

jaa, liidziiba ir ;)DDDDDD