✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Likumīgā atturība?

2002. gada 14. jūnijā, 22 komentāri

No šodienas (precīzāk sakot, kopš vakardienas pusnakts) stājās spēkā daļēji sausās naktis. T.n. - pēc 22:00 veikalos vairs nedrīkst pārdot alkoholu. Starp citu, alus neskaitās.

P.S. Manuprāt, tas ir pareizi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar rands

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 13:56

Varbuut pareizi, bet bezjeedziigi. Visi, kam gribeesies sulu smadzeneem, tie aizies uz tuvaako diennakts kafejniicu. Efekts = 0

Gravatar sarcasm

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 16:09

jaa, tas ka alus neskaitaas, tas patieshaam ir pareizi =))

Gravatar gnc

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 16:29

mhm, jo kaa mees visi labi zinam, the only thing to fear is running out of beer =)

Gravatar Smoll

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 18:13

Tie kam nava paaraak augstas prasiibas pret visaadiem vairaak vai mazaak degoshiem shkjidrumiem, kurus reizeem un dazhi arri dzer, var aiziet arii uz tuvaako tochku (laikm taa tos iestaadiijumus sauc) un pielet seju nesliktaak kaa ar veikalaa pirktu shmigu. :)

Gravatar laacz

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 19:12

Smoll - sliktaak. Krietni sliktaak..

Gravatar cink

2002. gada 14. jūnijā, plkst. 19:29

laacz, zini, tochkaa nav jaapeerk vinju krutka. tochkaaa tik pat labi ar zinaamu uzcenujumu tirgos to pashu shnabi, ko dienaa iepirks no veikala.

buus atkal taksometriem pakalpojums - pievest nakts laikaa shabi: "labdien, man luudzu taksometru"

  • "jums braukt, vai kaa?"

Gravatar sTerVa

2002. gada 15. jūnijā, plkst. 15:30

1)Tas ir debiiLisms - un tas ir tikai saakums - vienu TauTa aTljaava uzlikt aizliegumu , sekos citi un taa taalaak , liidz buus komendantstundas u.t.t. NU pretiigi !! 2)BTW diskriminaacija meiTeneem jo alus un sidrs = mazgraadiigie dzeerieni un dazhiem kokteiliishiem un sidraam ir pat mazaak graadu nekaa dazham labam alum - taa kaa tizli ka dzheki varees dabuut savu devu ( kautvai alu ) a sievietes miiljaas nea ! 3)To4ku bizness pLaux un ZeLs !!!

Gravatar Zintish

2002. gada 15. jūnijā, plkst. 18:11

ja jau visi te taa priecaajas, papriecaashos es ar`!

  • tie, kas agraak ir pirkushi tochku krutku un izaugushi no shii perioda, tur vairs neko nemeklees

  • tie, kas nemuuzjam nedomaatu iepirkties tochkaas, arii tagad tur neko nemeklees

  • tie, kuri shaa vai taa piestaigaa tochkaas, dara to neatkariigi no pienjemtajiem likumiem

  • nezinkaapeec manu pazinju lokaa ir vairaak meitenes, kas beedaatos par alus, nevis sidra tigoshanas ierobezjojumu,

  • jauks pieradums bija reizeem veelu vakaros viininju patukshot... );

  • BET anyway- robezjai ir jaabuut,- ja uzskata, ka vareetu tirgot arii sidru un vieglos viinu- cik tad tur vairs liidz likjieriem un alko kokteiliem. ja jau tos var, tad kaapeec arii brendijus/shnjabjus nee?

  • par takshiem neko nezinu, izmantoju ljoti reti un parasti visai miegainaa staavoklii

jebkursh viedoklis var buut subjektiivs, lai arii pashpersoniski uztverts par objektiivu

z., ceriibaa ka driikstees seedeet zaaliitee un nebuus alus jaasleepj, kaa PL, piemeeram

Gravatar ash

2002. gada 16. jūnijā, plkst. 13:28

Uzskatu, ka tas ir pilniigi pareizi un normaali! Protams vienmeer ja varees atrast vietas etc. Bet tas nav galvenais, galvenais ir tas, ka alkaholu (iznjemot alu) vairs nevar iegaadaaties tik briivi .. Kauc par 3% ,bet tomeer tac kauc kas ir! Pasaki, kursh normaals cilveeks skries uz tocku pirkt kauc kaadu nezinaamas izscelsmes preci? Es uz to nepaljautos! Ka negadaas, kaa ar to Metilspirtu :)

Gravatar rem

2002. gada 16. jūnijā, plkst. 17:23

Mani pieci centi - njemot veeraa faktu, ka diennakts veikalu galvenais peljnjas avots ir tieshi alkohols (un ne jau alus), tad var paredzeet, ka liela dalja sho veikalu tiks sleegti. Taadeejaadi cilveekiem, kas ir iedzeerushi jau nedaudz un juut, ka ir par iisu, buus jaadodas taalaaku gabalu pakalj kaut vai tam pasham alum, kas var palielinaat veelmi braukt sho gabalu ar mashiinu. Kas kaa jau saprotat arii nav labi, jo dzeerumaa braukt ir sliktaak, nekaa dzert un nebraukt ;)

Gravatar renegade

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 00:49

mhm mhm labums viens - ja buus vafele un vaidzees veel tad dalja cilveeku samierinaasies ar to pashu alu, lai nebuutu jaaiet uz baariem vai tochkaam - liidz ar to - mazaak piedzersies :)

if its beer, then its beer

a domaajoshi veikali dara taa: izsit cheku 21:32 par 10 nopirktaam pudeleem un paardod taas pashas 10 pa nakti neuztraucoties, sak, mums nopirka vakaraa...

Gravatar cink

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 01:31

ha! naakamais, un naakamais solis noteikti ir, vis driizaak buus tiehshi publiskaas vietaa ar alus pudeli atkorkeetu atrasties. un tad, zakjiisi, juus jutiisiities iisti eiropaa, kad buus jaadzer no bruuniem papiira maisinjiem.

Gravatar cranch

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 09:36

Tufta taa visa ir. Tas ir kaa medus maize alus tirgotaajiem un razhotaajiem, jo vinju noiets diezgan palielinaas protams vairosies tochku skaits un to peljnja, jo lielaakaa dalja ljautinju iepeerk alkaholu peec shaadiem kriteeriijiem: graadi (jo vairaak jo labaak); cena (jo zemaak, jo labaak); tilpums (jo vairaak jo labaak)sekojoshi visas priekshrociibas tochkaam par cik naktii leeto shnjabi nopirkt vairs nevar. Un btw daudzi veikali nopirks licenzi un shnjabi tirgos kaa izlejamo tas ir pie pirkshanas atskruuvees korkji tjipa baars. Taakaa stulbums tas viss ir. Bet nu kontrabantisti tikai priecaajaas kaa nekaa noiets palielinaas.

Gravatar resnais

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 09:41

nu nezinu nezinu - domaaja ka domai naf ni vainas. ja gribeeshu,smigu nopirkshu jau dienaa, taa kaa probzu naf. a kas attiecaas uz braukshan - vaidzeeja piemeerot normu kaa asv - salonaa alkohols nedriikst atrasties, sods kaa braukshana dzeerumaaa. a par braukshan zem graadim - saut nafig nost (nu lab mok tik traki arii nevajadzeetu, bet nu paslaik taa ir galiigaa beztbildiiba un nejeedziibaa) un deglvielas staciijaas cik saprotu tagad var tirgot ko grib un kaa grib - uz jamajaaaam nekaads aizliegums neattiecaas. tas liekaas galiigs absurds.

Gravatar U

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 10:32

2 resnais: burtiski vakar biju Shellaa - tur jaunkundze staastiija koleegjiem kaa kaut kaadam aizlietam muulim skaidrojusi, ka naktii nevar nopirkt neko no graadiigaa plaukta... ;)

Gravatar rediiss

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 12:06

  1. kapeec meiteneem piedeeveeta sidra lietoshana? tas jau skan kaa apvainojums - sidrinjsh meitukiem :E turpmaak demonstratiivi lietoshu tikai un vieniigi shnjabi... vai viskiju
  2. vai ir likums kas aizliedz veidot maajaas alkoholisko dzeerienu noliktavu? lai izvairiitos no nelaagas situaacijas, ka sagribas lietot peec plkst. 22, bet veikalaa tantes atsakaas dot, varam jau laiciigi piekraameet ledusskapi un eliiti lietot atdzeseetu shnjabi jebkuraa diennakts laikaa =)

Gravatar laacz

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 12:12

Man ir klusa.. nee, skalja aizdoma, ka shnjabi tu demonstratiivi nelietosi kaadu laiku :)

Gravatar es_pac

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 15:41

Nekas nenormaals jau nav... Fakts, daudzi diennakts veikali paarstaas buut par diennakts veikaliem un veikala darbinieku shtati tiks par dazjiem darbiniekiem noiisinaati... Savukaart baaru un kafeiniicu iipashnieki buus baigi laimiigi, jo attieciigajaa periodaa varees palielinaat uzcenojumu attieciigaa stipruma spirtotajiem dzeerieniem, jo, ja kaads veeleesies pa nakti kaut ko "ieraut", vinjam vienkaarshi citas iespeejas nebuus. Attieciibaa par tockaam - man skiet, ka uz normaaliem cilveekiem tas tomeer neattiecas, piemeeram, jau nu es uz tocku skidraa graadiigaa iztrukuma organismaa deelj jau nu tocna neskrieshu... Bet tas peec katra personiigajiem ieskatiem.

Gravatar sarcasm

2002. gada 17. jūnijā, plkst. 18:19

rediiss: mmh, es jau saaku veidot tekilas un leetaa viina uzkraajumus(alus, nez kaapeec, momentaa izteereejas)

Gravatar foxfire

2002. gada 25. jūnijā, plkst. 12:35

aplauzos, ka sidru nevareju nopirkt, bet vinjam tachu tikaj 6 graadi :(