✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3: Milli Vanilli

2002. gada 22. jūlijā, 11 komentāri

Milli Vanilli. Girl You Know It's True.

Es te lēnā gaitā atminos un sameklēju vecās dziesmiņas, kuras bērnībā man bija mammas un tēta vietā :)

?

Un vispār. Tiem, kas nezināja - Milli Vanilli ir viens no jautrākajiem un tajā pašā laikā skumīgākajiem notikumiem mūzikas industrijas vēsturē.

Viss sākās ar to, ka tika uzražota dziesma (šī pati). Tika atrasti divi modeļi (vīriešu kārtas), kuri šo dziesmu dzied zem fonogrammas (klipiem, koncertiem, u.t.t.). Tika saražotas citas dziesmas. Popularitāte bija vājprātīga.

Viss beidzās ar to, ka viena koncerta laikā vinila plate, no kuras tika spēlēta fonogramma, sāka lēkāt. Nu jūs zinat kā, zinat kā, zinat kā zinat kā zinat kā zinat kā zinat kā.. tas notiek.

Viss, karjera jauniešiem beidzās. Tad jamie pabesījušies par sliktajām lietām sagribēja pierādīt, ka tomēr māk dziedāt arī paši. Nav sevišķi grūti iedomāties, ka viņiem nekas nesanāca. Viens no jauniešiem pēcāk pašnāvojās. Otrs imho vēl šobaltdien dzīvs. Kaut kā tā. Ceru, ka pārstāstā nav nevienas faktoloģiska vai cita rakstura kļūmes.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Nesaprasha

2002. gada 22. jūlijā, plkst. 14:34

Njaa...arii daudzi sakariigi riimeiki ir sekojushi shim skanjdarbam....

Gravatar girl

2002. gada 22. jūlijā, plkst. 16:56

Kljuumju paarstaastaa nav, bet es veel jo projaam nesaprotu - vinji tieshaam cereeja, beigas taadai afeerai buus labas?

Gravatar aabols

2002. gada 22. jūlijā, plkst. 16:58

a bet ja taa padomaa divi dzheki no getto, kas vinjiem ko zaudeet, trakaakais ka abiem traki iepatikaas. bet es varu dereet ka veeljoprojaam ir taadi aspraashi. he he iedomaajos kaut kaada shakira piemeeram njaa, a tagad shitaada fiire ietu cauri gruutaak man taa liekaas

Gravatar aabols

2002. gada 22. jūlijā, plkst. 17:00

aa nee Lauris Reiniks, tochna! bet tik tizli man taa liekaas var dziedaat tikai vinjsh

Gravatar Martins

2002. gada 22. jūlijā, plkst. 21:39

Starp citu, pec tam tas dzeks, kas bija originaalaa taisiijis un iedziedaajis Milli Vanilli dziesmas - izlaida solo albumu. Tas bija sakariigs. Bet toksnijs neatceros - kaa vinu sauca...

Gravatar Lieladmirālis

2002. gada 23. jūlijā, plkst. 13:32

Tas ieraksta variants (piedāvātais) tāds patizls. man no vinila majās skan kudi labāk. Vispār izklausās, ka šeit tas gabals biki velk.

Gravatar laacz -> lieladmirālis

2002. gada 23. jūlijā, plkst. 13:50

Jā. Esmu pamanījis, ka mp3 ir tieši šāda problēma - ar laiku tie nolietojās, kvalitāte pasliktinās un sāk vilkt.. Nez, ko lai dara?

Gravatar Lieladmirālis -> laacz

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 12:08

Nevaru iebraukt, izskataas ka tu rec par vinilu, bet tici man mp3 ar veco labo plati nav salidzinamas vertibas. manejasi pietiekami biezi krukjii gan vienu gan otru lai zinatu ko runaa. Cita lieat ka platei resurss nav bezgaligs.

Gravatar Lieladmirālis

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 12:10

Turklat daudzi tev butu pateicigi ja tu mp3 formaa iesviestu tadus hitus kaa can't you feel my love vai all or nothing

Gravatar misame -> Lieladmirālis

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 13:06

Ui, nevajag diskusiju par to, kursh skanjas formaats rullee un kursh sako. Visi zina, ka 'vinilisti' vienmeer paliks pie sava. Aber par to, ka velk... .nu, varbuut pareguleet vajadzeetu aatrumu tavam vinilniekam ;DDDD

Gravatar laacz -> lieladmirālis

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 13:14

galvenā doma bija tā, ka mp3 vilkt nevar tikai tā iemesla dēļ, ka tur neeksistē šādas fīčas. tālab, varu piedāvāt citu variantu - tavs vinilaparāts spēlē par ātru :) vai arī versija ir cita šamajai dziesmai. par kvalitāti - tas bija joks. nevajag visu tik sāpīgi uztvert. tas man atgādina jebkura tipa sarunas par tēmu 'netscape sux, ie rulez', 'pc sux consoles rulez', 'windows sux linux rulez', etc. visi kas saka, ka rulez, jebkuru viņu objekta pieminēšanu uztver kāpināti.