✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Aizkraukles banka un tās stils

2002. gada 24. jūlijā, 10 komentāri

Oļegs vērsa uzmanību uz ne visiem saprotamu, bet diezgan spēcīgu problēmu. ab.lv (Aizkraukles banka) banneris tvnetā (varbūt arī citur, neesmu pamanījis). Pārkāpti ne tikai AB brendbukā minētie ieteikumi attiecībā uz banneriem, bet pat pamatlietas, kurām sekojot banneri tiek taisīti. Ieskaitot to, ka tur neparādās pat logotips :)

Viss būtu labi, nebūtu neko teicis par šamo, bet AB ir izgrūduši tādu naudu par projektu, bet vadlīnijas, par kurām ir maksāti endesmit tūkstoši, neviens neievēro. Kūlīgi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar U

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 13:51

hm... es tomeer nesaprotu - kapeec visus tik ljoti besii tas, ka Aizkraukles banka izmantoja lebedeva studijas pakalpojumus un par kaudzi pikja? ;)P naudinju gribeetos vai ? :D

Gravatar rediiss

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 14:01

da po cik tieshi un kam vinji samaksaaja. skaidrs ir tas, ka naudinja nebija mazaa. un banka to izteereeja par konkreetu lietu. bet tagad mieriigu sirdi to lietu neizmanto. jautaajums - kapeec tad vispaabaa vinjiem to lietu vajadzeeja un kapeec par to kaadam bija jaamaksaa? vareeja tak mieriigi iztikt bez taas (ja jau lietot netaisaas) un ietaupiit peso!

Gravatar aabols

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 14:07

Tas kaut kur atsauc atminjaa lietu par lapu administraaciju. Taa taada klientu slimiiba neizmantot to par ko samaksaajushi. a moshka ab.lv ir aizmirsushi ko pasuutiijushi un kur

Gravatar rediiss

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 14:19

mhmm aaboliit es ar par taam administraacijaam ikuraat padomaaju! mees domaajam vienas domas! mums ir kaukas kopiigs! =)

Gravatar laacz

2002. gada 24. jūlijā, plkst. 15:26

rediiss, neblamee aabolu girl priekshaa :)

Gravatar U

2002. gada 25. jūlijā, plkst. 09:53

pag... jautaajums bija par to - nevis ko ab.lv izmanto vai ne izmanto, maksaa vai nemaksaa - bet kaada ir laacza/aabola un rediisa probleema shinii sakaraa? juusu nauda? juusu pasuutiijums? juusu prestizhs? $)P

Gravatar rediiss

2002. gada 25. jūlijā, plkst. 10:46

U, nee AB protams NAV mana personiigaa probleema. bet man kljuust skumji par AB un par tiem muusu klientiem, kas liidziigi AB maksaa naudu par pakalpojumu un peec tam to neizmanto. vienkaarshi stulbi un vienkaarshi skumji. vismaz man. lai laacz un aabols staasta pashi, kaa ir vinjiem shai sakaraa.

Gravatar zinaams purns

2002. gada 25. jūlijā, plkst. 16:12

po par tiem banneriem bet man patiik doma par to kaa laa iespeejams ievelk statistiku par useriem kas viewo vinja homepaagi, protams statistika meedz buut diezgan liels info par konkreeto piisli. bet tas taa -atkaape no visiem topikiem. taads mirklja domelis lai buutu ko ierakstiit virs buttona pljurkt

Gravatar laacz

2002. gada 25. jūlijā, plkst. 16:23

jaa, un es zinu, kur tu dzīvo

Gravatar IMAGin

2002. gada 26. jūlijā, plkst. 12:08

He :) incanti laacz speej izsekot arii retransleetos datus? tb ja cilveeks seezha aiz n10ajiem proxy... vai aiz sateliita?... :))))