✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aabols

2002. gada 31. jūlijā, plkst. 11:22

vajag piekopt veseliigu dziivesveidu, tb no riitiem apmest kaadu riksiiti ap kvartaalu (veelams nepaaraak garu jo tas aatri apniik), eest tikai koku lapas un zaali, alinjam pateikt- Fui, smeekjiishiem - Peee, skalji dziedaat dushaa, ieteicams apmekleet arii kaadus dveeseles attiiriishanas kursus (piem. "Atver sevi jau shodien kopaa ar Vasiiliju Kobljinevu"), nelieto sabiedrisko transportu, darbaa straadaa staavot kaajaas, nedzer Coca-Cola, bet beerzu sulas, staigaa basaam kaajaam, iemaacies speeleet kokli. Vot skaidras, veseliigas dziives formula.

Gravatar rediiss

2002. gada 31. jūlijā, plkst. 12:21

vai shis dziivesveids pasargaa arii no saauksteeshanaas?

Gravatar aabols

2002. gada 31. jūlijā, plkst. 12:26

nu bet pa ko ta es te runaa, bet preciizaak taa staigaashana ar basaam kaajaam pasargaa no saauksteeshanaas. zin kaa, noruudaas. a peedu aada ar paliek biezaaka, kas savukaart nostabilizee nervu sisteemu, kaa zinaams

Gravatar kika

2002. gada 31. jūlijā, plkst. 12:36

Un kurpeem nauda ari ietaupas, jo ilgaak staigaa jo biezaaka aada paliek ;))))

Gravatar A.Maitinsh

2002. gada 2. augustā, plkst. 03:57

Reiz sensenos laikos mans vecteevs teica: "Es eju sapluust ar dabu!" - to vinsh darija katru dienu vismaz 2x pa lielajaam un pa mazajaam, siikaak gan ne.

Gravatar aabols

2002. gada 2. augustā, plkst. 14:10

ooo tavs vecaisteevs ir bijis Viedais viirinjsh. visu cienju