✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar A.Maitinsh

2002. gada 2. augustā, plkst. 03:27

nekad neesmu sapratis kaadaa staavoklii vinji jaa meera, tojist ar lielu zoom vai bez? Un zin ar lineaaliem man taa pashvaki. Transportieri gan ir kaadi 3si, bear tiem tak tikai azimutu izmeeriit..nekaa.

Gravatar rediiss

2002. gada 2. augustā, plkst. 10:26

eh jaanu patiik puikaam gailiishiem meeriities...

Gravatar laacz

2002. gada 2. augustā, plkst. 10:29

Būtu sievietēm gailīši, mēs varētu iet atpūsties un vērot sieviešu savstarpējo izrēķināšanos sakarā ar šāda vai tāda parametra labākumu :D

Gravatar aabols

2002. gada 2. augustā, plkst. 14:15

daamaam tachu ir visaadi citaadi labumi ar ko meeriities.

Gravatar vnn

2002. gada 2. augustā, plkst. 14:48

un ja veel butu taa ka shiis daamas ar tiem saviem labumiem nemeeriitos ... (zinaamaa meeraa tas skan kaa taada attaisnoshanaas par viirieshu tieksmi meeriit un saliidzinaat) a sievietei jau nepajautasi, kam garaaks ... tas buus subjektiivs viedoklis .. sou, skaitlji ir pashi objektiivaakie. ta nu arii no laika gala esam meeriijushi un liidzinaajushi, tikai nezkapeec vienaa filmaa tas tika akcenteec ... un ta nu sievieshpaarstaavjiem ir par ko jautroties ... traki.

Gravatar vnn

2002. gada 2. augustā, plkst. 14:50

heh, veel kas piebilstams - viirieshu lietaam nav vispaarpienjemta izmeera un tam nevaig tureetaajus vai kaadus citus paliigliidzekljus. turpretii daamu veertiibaam un lietaam ir vispaarpienjemti izmeeri un formas un paareejie parametri. un mani paarsteidz sievieshu domaashana - ja viirietis meerii savu apriikojumu, tad par to ir jaasmejas vai kaa citaadi jaauzjautrinas, bet kad sievietes ... tad it's ok!. taa luuk ir taa vienliidziiba! super.

Gravatar rediiss

2002. gada 2. augustā, plkst. 15:05

jaavot. ieviesiet sev arii tureetaajus! tad arii juus viirieshi vareesiet vispaarpienjemti meeriit! =)

Gravatar aabols

2002. gada 2. augustā, plkst. 15:23

heh taads kronshteins jau dereetu

Gravatar misame

2002. gada 5. augustā, plkst. 15:17

nu, tach visaadiem bokseriem un karatistiem ir taads nezveers. Smuki arii izskataas, var sporta veikalos apluukot ;)