✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in The Hood

2002. gada 13. augustā, 5 komentāri

Visi zin Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in The Hood (vien riktīg meln komēdij pēc Ghetto Blaster motīviem).

Šī filma ir jāskatās divreiz. Neba nu tāpēc, ka būtu tik vien kā izcila parodiju filmu klases pārstāve. Bet gan tāpēc, ka vienreiz jānoskatās angliski, bet otrreiz - krievu (stipri lokalizētajā) tulkojumā. Vai arīdzan vice versa. Katrā gadījumā, man pirms gada tā ieteica. Esmu pārliecinājies, ka rekomendācija nebija vienkārši devilza joks :)

P.S. Ja nemaldos, tad Ghetto Blaster ilgi noturējās kā filma, kurā vārds fuck ir ticis lietots visbiežāk.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Ed

2002. gada 13. augustā, plkst. 10:20

Ja par to iet runa, tad var skatiities arii "Jay and Silent Bob strikes back". Tur arii jaastaas divreiz tikai deelj teksta, kursh krieviski tiek tulkots ja ne burtiski, tad vismaz pienjemami.

Gravatar laacz

2002. gada 13. augustā, plkst. 10:21

p.s. krievu tulkojumu redzeeju, bet man jamais nez kaadeelj neiepeera..

Gravatar wx

2002. gada 13. augustā, plkst. 13:26

"fuck" loti biezhi lietots arii Big Lebowski filmaa. bet noskaidrot, kuraa biezhaak, buutu interesanti

Gravatar Ed

2002. gada 13. augustā, plkst. 20:54

Laacz: :) Iespeejams tas i taapeec, ka shii tava smilshkaste, bet tomeer tava atminja ir apbriinojama. Es neatceros ko teicu aizvakar, aber tu izvilki aaraa teishi 3 meeneshus vecu "pljurkt". waaaaa :)