✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Scooby-Doo

2002. gada 20. augustā, 10 komentāri

Šī filma liek pārvērtēt dzīves fundamentālās pamatvērtības, ieskatīties dziļi sevī un saprast, ka jāmainās uz labo pusi. Iespaidu, emociju un krīzes situāciju pārbagātība. Kolosāli pasniegtā labā un šķietami ļaunā cīņa. Sižeta piruetes. Filmā pazudušie skatītāji. Nespēju noticēt, ka senās kvalitatīvās Holivudes režijas skolas rudimentārās atliekas Raja Gosnell personā spēj radīt ko šādu. Filmu sauc šādi.

Bet, ja godīgi - biku par maz sviesta un kvalitatīvu joku, kā arī - nezinu, varbūt tagad ir modē desmitgadīgiem bērniem domātās filmās pieminēt vīrieša dzimumorgānus. Visā visumā, noskatīties, vai nē - tas neko jūsu dzīvē nemainīs :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Zintish

2002. gada 20. augustā, plkst. 16:25

jaa, tanii (filmaa) ir taac spex! ;)

Gravatar efchix

2002. gada 20. augustā, plkst. 16:33

jaaa -> nepaarprotama,dzilja pamatdoma, kas meistariiga kinoprofesionaalja darba rezultaataa paartapusi maaxlas darbaa...taads sviasc!!! nea -> tas pat naf sviesc,taa,miiljie,ir cigorinju kafija!!!taa luuk!

Gravatar krampo

2002. gada 21. augustā, plkst. 15:32

fui, taa filma ir. tikko piem noskatiijos shito - http://us.imdb.com/Title?0050083 - vo tanii bija interesanti domu gaajieni, par to ka ne viss ir as it seems vai taa kaa tev to pasniedz.

Gravatar Wiseguy

2002. gada 21. augustā, plkst. 15:58

Drausmiigi inetelektuaala filma par pasauliigaam lietaam, lielisku aktieru plejaade un var redzeet, ka aktieri patieshaam ir iejutushies lomaas un speelee no visas sirds. Absoluuts must see, lai speetu saliidzinaat ar taadaam bezsatura filmaam kaa K-PAX vai Green Mile.

Gravatar laacz

2002. gada 22. augustā, plkst. 11:38

nekad neesmu teicis, ka tas ir mans ezic :) bidi atsutija vai kaut kur atradu. nu ka jau parasti tas notiekas.

Gravatar !ob

2002. gada 23. augustā, plkst. 16:08

jaapieziimee ka cien. Laacz jo taalaak jo vairaak nonivelee kino maxlas zhanru, paarprot simbolus. Zheel arii ka farsaa, kas tika izspeeleets saliidzinaajumiem tiek lietotas sasodiiti vaajas, iislaiciigas filmas.

Gravatar laacz

2002. gada 23. augustā, plkst. 16:14

!ob, mēs visi zinām to faktu, ka tava gaume (vai tās trūkums) stipri atšķirās no manas vai kāda cita gaumes (vai tās trūkuma).