✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Infernal666

2002. gada 28. augustā, plkst. 23:52

geez... un nafig es esmu tik slinks?!.. njea, pārāk garš priekš manīm... es jau labprāt ielietu smadzenēs to, kas tur ir, bet nju pārāk gari... ehh... bet nu kā saka - cik vien daudz muļķību neesmu izdarījis sava slinkuma dēļ. :)

Gravatar vnn

2002. gada 29. augustā, plkst. 03:38

Mmmm ... haia laacza! tu jau nojaust kas akal izdomaajies tev kauko ieljurinaat ... :))) sorrry, akal nebuus par teeemu kas sheitan tiek iztirzaata. Gribeeju pateikti, ka esu atgriezies no brauciena ... super! soliitaas atminju bildes gan daudz nav sanaakushas, bet kaukas ir. katraa gad varees rast nojausmu par to ko mees tur dariijaam un kas bij par iemeslu braucienam. Aaaa ... un veel par 5dienas kartingoshanu - man pagaidaam nav auto, ceru ka liic 5dienai buus gatavs. ja nebuus gatavz tad es nevareesu tev aizbraukt uz riigu pakalj. Bet tas nenoziimee ka pac pasaakums aceljaasi! nu enivei, ceru ka mees veel shiniis dienaas sazvaniisimies. have a nice night, lit'l beerii ... :)))

p.s. aaa, btw, sveicini savu otro pusi ... :)))

with best regards - u know who :)))

Gravatar entropy

2002. gada 30. augustā, plkst. 01:06

Baac nu nemaak dazi jaunaas paaudzes izdzimumi (kaa es) krieviski lasiit :/

Gravatar laacz

2002. gada 30. augustā, plkst. 12:18

entropy, tad nelasi. ko es veel citu varu ieteikt :)