✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Narkotikām nē

2002. gada 29. augustā, 3 komentāri

Oriģināla metode cīņā ar narkomāniju Taizemē. Valdība apsver iespēju radīt un laist apgrozībā viltotas narkotikas, kuras liks mocīties ar sliktu dūšu un citām nepatīkamām lietām.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pelni

2002. gada 30. augustā, plkst. 16:20

Vot to es saprotu, tikai es vinju vietaa iepludinaatu taadas narkotikas, no kuraam ljautinji apspraagsts. Net cheloveka - net problemi ;) A dziivi palikushie 2x padomaas pirms sniegties ar savaam tizlajaam rocinjaam peec naakamaas devas.

Gravatar ulzha

2002. gada 2. septembrī, plkst. 21:42

Vakara zinjaas bija viens pozitiivs teels aprakstiijies, izaarsteejies peec 16 gadiem, peec pasha iniciatiivas. Tas taa. Statistiku nezinu, bet priecee tas, ka negatiivaakie teeli atsviezh kjedeles pirms veel speeka gados naakushi. A vot ko tu ar spirt vodka pasaaksi? No taa krietni viiri nomochii beerneljus un... Eh. Pateikshu tikai, ka tavs teksts kopaa ar tavu niku kaut kaa atsauca atminjaa filmuci. "Andzhelas pelni" - ir redzeets?

Gravatar xxx

2006. gada 8. martā, plkst. 11:49

tie kas ir sakusi lietot narkotikas tiem ari ir un bus gruti to atmest ja vien vini to velesies,bet ja nav atbildibas tad vini to nespes to izdarit,ja ir tadi kas velas to patiesam atmest tad tik uz prieksu