✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

1. septembris

2002. gada 3. septembrī, 17 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Daži novērojumi un secinājumi iz vakardienas. Par skolniekiem.

  • Būtu es poliču💀 galva, liktu vakar reidus taisīt. Gan pa krogiem, gan pa pašu pilsētu. Rezultāti būtu graujoši.
  • Bērni paši vainīgi, ka skrien zem auto. Tas, kā jamie Brīvībenes sākumā skrejot pāri pa ielu vēl paspēj apstāties starp mašīnām un pagrūstīties.. Varbūt pietiks tikai brīdināt un laiks sākt darīt kā agrāk, kad arī parastos gājējus CP un parastā policija lika vietā, ja tie pārkāpa CSN? Kā arī - lielākā daļa no tiem, kas ālējās uz ielām bija pirmsskolas vecuma.
  • Zvaigznes ABC lūgumu visas vasaras garumā par laicīgu skolas grāmatu iegādi ignorēja visi. Vismaz uz Biķernieku ielas bija haoss. No otras puses - tas var būt tikai tālab, ka par nepieciešamajām grāmatām skolēnu vecāki uzzin līdz ar jaunā mācību gada sākšanos. Izglītības sistēmas vaina? Plus - nav vairs kā CCCP laikos, kad mācību materiāli bija unificēti un tika izsniegti bibliotekās.
  • Lai arī skolnieku esot mazāk kā citus gadus, uz ielām to bija vairāk nekā pērn. Un visi dzer, pīpo un piķis vien zin, ko vēl dara. Uz ielām.
  • Sabiedriskajā💀 transportā💀 (un vēl viens links) atkaliņās sākas pensionāru-pusaudžu krīze.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:27

njaa... skolas gaitu atsaakshanas parasti ir grandiozs pasaakums. atceros iz savaam skolas gaitaam vienu gadiijumu. tas bija tajaa gadaa, kad saaku iet 10. klasee - jopcik, videne!!! juutamies visi baigi lielie :) tajaa gadaa Doma laukumaa par godu skolaa ieshanas atsaakshanai bija sariikots koncerts. visi, kas bija shajaa pasaakumaa un ap sho pasaakumu (liivu laukums utt), atradaas manaamaa alkahola reibumaa (varbuut arii kaadaa citaa reibumaa). es protams nebiju iznjeemums :) tikai vienam puisim no manas klases tas viss beidzaas sameeraa tragjiski. jamo sakjeera policija un aizveda uz atskurbtuvi. peec tam otraa riitaa shitas viss nesmukums bija sapubliceets aviizees. un tajaa pashaa dienaa jamo izmeta no skolas. luuk taa - iiss bija jamaa prieks par pirmo skolas dienu :)

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:31

es veel atceros, kaa tajaa koncertaa (cik nu es vispaar no jamaa vareeju atcereeties) meegjinaaju uzraapties uz lielaas miskastes (kopaa ar vienu klasesbiedreni) ar domu - lai labaak visu redzeetu, bet man tas nekaadi nesanaaca. otraa riitaa nevareeju saprast, kaapeec man kaajas taadas zilumainas :)))

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:33

5 beerni nevareeja visi saskriet zem masiinaam. vismaz vienam no vinjiem uztriecaas piedzeeries bezautotiesiibu vadiitaajs!!!

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:35

pirmajā septembrī tavai stāvvietā esošajai mašīnai var uzskriet virsū bērns, sasiste deguntiņu un neskatoties uz to, ka tevis tai brīdī tur nav bijis iekšā, tiks pierādīts, ka pie vainas bija rokas bremzes aizmiršana un mašīnas pašsākta ripošana. na to tas arī ir pirmais septembris..

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:44

apstaajusies masiina stavvietaa nav piedzeeries beztiesiibu autovadiitaajs, kas apdzen visus pa citu joslu

Gravatar DanteX -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:49

kur tev peekshnji taada beernu aizstaaviibas leekme un piedzeerushos - beztiesiibu autoovadiitaaju niishanas leekme? :) man gan taa vien liekas, ka biezhi vien tie nabaga apspiestie beernelji un vispaar gaajeeji treneejas savdabiigos kaskadieru kursos. to pashu var pateikt arii par ritenjbrauceejiem. protams dzeerushiem autovadiitaajiem attaisnojuma nav... bet, agressor, vai tu, buudams tik taisniigs, nekad, nekad muuzhaa neesi braucis kopaa ar iedzeerushu vadiitaaju? vai tu taa vietaa esi teicis - mosh labaak iesim kaajaam vai izsauksim taksi? .... shaubos....

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:52

esmu esmu portugaalee par sarunaajis piedzeerusos zvejnieku lai ar savu mazo masiinu aizved muus liidz highway benziintankam

Gravatar DanteX -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 14:54

domaaju, ka brauciens ar portugaales zvejnieku bija taa veerts. :))))))

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 15:01

bet tu zini kaa es lamaajos uz vinju kad vinjsh brauca aatraak par 30 km/h ? un beernus vinjsh nenotrieca (jo gaajeeji pa highway nestaigaa) un peec tam es teicu lai izsauc policiju un nelauj vinam braukt, tachu visi teica varbuut juusu valstii taa ir, bet portugaalee taa nav un uzsauca man divas pepsi colas

Gravatar DanteX -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 15:06

ak tu laimiigais :)))) 2 pepshi!!!!

Gravatar darklow

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:35

izskataas ka arii vecajiem tantukiem skolas laiks pataisiijis stulbas galvas. vakar gandriiz vienu taadu notriecu. deso paar celjiem kaa trakas

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:09

masa galjas visaas varaviiksnes kraasaas. [copyrights to deface]

Gravatar djhurio

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:17

-->Laacz: Imantas autobusu parkam jau labu laicinju (ar shaa gada saakumu) ir jauna maajas lapa: www.apimanta.lv

Gravatar jam

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:33

Aha, vakar viens aptaureets padmitnieks metaas pie sarkanaa skrieshus paari barona ielai uz krusta ar merkelu ielu, un biskinj atsitaas vienam mersim pret haubi, kursh, par laimi, brauca leeni. Tapat ari vinsh talaak aizkreja, lai nenorautos no MB vadiitaja.

Gravatar 3-gadigais

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:46

Ja, es ari pipeju un dzeru vakar, daudz un dikti. Vislatvijas studentu un skolenu koshanas diena, kaanekaa

Gravatar siram

2002. gada 4. septembrī, plkst. 17:24

jomajoooo, kas tagad darās ar šitiem šmurguļiem :((( Kad mēs augām..... Nopietni! Ne tikai mūsu klasē, pat mūsu skolā un varbūt arī citās apkārtējās skolās - nezināju neviens gadījums, kad kāds būtu tā nopietni piedzēries un ārdījies, kā tas notiek tagad. Un kas tagad laikam tiek uzskatīts par normu:( Pisec vienkārši. Jā, man ir 28 gadiņi, ja kas. Un tikai gadu pēc videnes pirmoreiz tā kārtīgi piedzēros

Gravatar BigUgga

2002. gada 4. septembrī, plkst. 23:53

es jau sen saku - naak pasaules gals. kaukad tak jaabuut tiiriishanai. :)