✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar gnc

2002. gada 3. septembrī, plkst. 15:54

dantex: fui. nevis kaut kaadi plaanaa galdinja urbeeji ar manic street preachers plagjiaatu, bet gan David Bowie - Jump They Say. bilde btw kewlaa =)

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:05

ak, saldaa jauniiba......

;)

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:25

nevis ech... bet par laimi tavi fakinie veldzes laiki ir pagaajushi!

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:46

agressor, /me domaa, ka vareetu uz meenesi atgriezsties veldzee, ja jau tik kritiska attieksme no tavas puses, lai pieraadiitu, ka nav 'par laimi'. darbs -> veldze -> mazliet guleet -> darbs (nekadu virsstundu un nekaadu revol.:)

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:49

man gan liekas, ka jauniibaa ir taa riktiigi kaa naakas jaaizaardaas, jaaizbauda dziive. praatiigi dziivot varees veelaak - tad kad buus gjimene un arii veseliiba vairs nebuus tik laba. taa kaa, laacz - marsh uz Veldzi! :)

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:56

ja tik veel buutu uz kurieni 'marsh'!....

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 16:56

nu peec revol taapat neieteiktu tev tur atgriezties. skaties ka nesanaak darbs -> veldze -> mazliet guleet -> darbs -> darbs -> veldze -> mazliet guleet -> veldze -> mazliet guleet -> darbs -> veldze -> mazliet guleet -> veldze -> mazliet guleet -> veldze -> mazliet guleet ->veldze -> mazliet guleet -> veldze -> guleet ilgi

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:09

ja par atgriešanos, protams, ka bija pārspīlēts, tad tam nezinoša cilvēka tekstam 'par laimi', agressor, es nevarētu piekrist. neuzskatu, ka tie laiki, kurus es pavadīju tur, ir velti zemē nomesti. to varētu teikt tikai tādā gadījumā, ja es taga būtu nopīpējies matains netīrs mūždien aizlējies lācis. tas laiks ir devis diezgan daudz tam, ko sauc par pieredzi. liela daļa no kuras bija/ir pozitīva rakstura.
tas, ko tu redzi tagad (pareizāk sakot, pat to vairs nevar redzēt) ir rudimentāras paliekas no tiem laikiem. var uzskatīt, protams, ka tie atsevišķie kadri, kuri vēl aizvien pa vecrīgu blandās un arī tolaik nebija sevišķi savādāki (labāki) ir tas patiesais, īstais 'veldzinājums'. taču, domāju, ka tu esi pietiekoši prātīgs, lai saprastu, ka spriest par visu sabiedrību pēc pāris spilgtāk ievērojamiem indivīdiem .. pē. veldzes laiki ne ar ko nebija sliktāki par to, ko tu esi piedzīvojis spēlējoties smilškastē vai sēžot laukos pie savas konsoles.

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:17

lcz, sitaas lietas ir jaarunaa 1:1

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:39

shitaas lietas nav jaarunaa. kas saprot, tas sapratiis, kas ne - tas ne :)

Gravatar misame

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:43

var meegjinaat kaut vai 2:2 vai jebkuru citu neizshkjirtu rezultaatu. eniivej, jebkura cilveeka dziive var daliities atsevishkjos periodos, kur naakamajaa periodaa (logjiski, arii aiznaakamajaa) tu ieprieksheejo uztver savaadaak. kaa redzams, laacz sho periodu uztver kaa miilju, agressors kaa nemiilju. i viss

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:49

a lieta taada ka man riebjas taadi periodi. man riebjas taadi periodi citu cilveeku dziivee, jo maneeja veel nekas taads nav bijis.

Gravatar DanteX -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:50

es tik domaaju, kaa tu vari spriest par to, ko nezini. tas ir taapat kaa teikt, ka Mocerts ir suuds, nezinot nevienu jamaa skanjdarbu....

Gravatar misame -> dantex

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:53

dat's true... daudzi miil ik pa briidim referenceeties uz rekvieemu, kaut arii noteikti neatpaziitu, ja vinjiem to uzliktu... vismaz ja izveeleetos kaut ko citu kaa track1, kuraa ir tieshaa tekstaa iedziedaats requiem :))

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:54

es patiesiibaa esmu paarsteigta, ka zem shiis teemas saaksies taada diskusija :)

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 17:55

es neteicu ka jums nav taisniiba. es neteicu ka es nesaprotu to ko juus runaajat, es pateicu savas domas

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:01

Cik toreiz jauni bijaam mees... Kopumaa tavam skatiijumam, Laacz, var pat piekrist, vissaadi jau tajaa dziiviitee ir gaajis, bet agressor-a viedoklis man arii ir paziistams, kad man notika transformeeshanaas proces un es paargaaju no Svaigaa gaisa ministrijas Aizsardziibas ministrijas paarzinjaa(www.karamuzejs.lv), mans skatiijums uz Agraas jauniibas periodu ariidzan bija gandriiz vai nievaajoshs. Bet ar gadiem apveljoties cilveeks kjuust maigaaks pret sevi un arii savu pagaatni.

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:04

Rizjo, bet bija taksh toreiz jauki, lai arii nedaudz nezjeeliigi... :) /me absoluuti nejuutas zaudeejis to laijku, kas bi tagadeejaa 'liivu laukumaa'pavadiic.

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:06

zintish, nezinu vai es te taa publiski varu izteikt tik skaljus vaardus, savas domas, tb

Gravatar Pikachu Zintisham

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:07

Kad saakaas muusu gaitas Vecriigaa veldzeeshana jau bija tuva norietam, muusu virsotne bija "kozhamsolinjsh", bet vai tu atminies muusu paardomas tveiciigaa vasaras dienaa veroties "bedree" pie Doma bazniicas. Katrai paaudzei savi varonji.

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:09

jaa, atceros, tieshi taa jau ar ir

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:11

man liekas ka tev "veldziites" sindroms veel nav paargaajis :)

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:13

Man ja arii kunjgjiic veel nesaaap un nodzertaas jauniibas veel nav zheel, piekriitu Laaczim par pieredzi un tev par nenozheeloshanu, bet agressoram piekriitu par to, ka labi ir ja aizgaajushie laiki nenaak atpakalj. Es ticu progresam :)

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:15

te jau saak palikt "karsts"....

Gravatar Pikachu Agressoram

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:15

Vai tad tu veel neesi apjautis, ka VINJAS tolerancei nav robezhu? Te nav runa par sindromiem, bet gan par savaadaaka dziives veida akcepteeshanu liidzaas.

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:16

nebuut negrasos noliegt, ka, iespeejams, biku manii veel seezj kaukas no taa, arii no hipija varbuut nedaudz. bet diezvaj es taga butu speejiiga seedeet uz solinja/zaaliitee ar krutkas (pagaatnes patiesiibas nekautreejoties) pudeli vaj aardiities liidz nemanjai kaadaa robinsonveijdiigaa pasaakumaa sapleestos dzjinsos. par vecumu mosh to vareetu nosaukt, vaj.. ;P

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:17

un vispaar, daudz labpraataak redzu nedaudz noshnjurkushus matainiishus uz ielaam, nekaa leciigi krutos puikas noshljukushaas biksees

Gravatar laacz -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:18

nu .. tev nepareizi liekaas par to sindromu (es jau nu toch zinu:) starp citu, vai ir starpiiba starp alus padzershanu ar draugiem kaadaa parcinjaa vai pie zaljaas (bruunaas) dabas kruuts un shii pasha akta izveikshanu kaadaa parkaa/parcinjaa/ex-parcinjaa riigaa? ta jau tie, kas dzer alu un piedzeraas alus daarzos arii havo kaadu tev tikai zinaamu ljaundabiigu sindromu :)

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:18

me smejas veederu tureedams. pensionaaru klubs Atvasara veel dziivs!!!!

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:19

nevajadzeeja tev to fakino bildi likt iekshaa!!!

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:20

jautri iistniibaa sanaaca!

rizjo, ejam dzert alu?

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:20

piekriitu aabols. vareetu padomaat ka te visi baigie opji novaakushies. es piem., juutos veel jauna. un neizsleedzu varbuutiibu, ka piedziivoshu veel kaadu tusu (ar dazhaam korekcijaam alkaholaa - krutkaam nee!) liidziigu, kaa trakajos tiinju laikos. galu galaa, ja taa labi padomaa - arii tagad ir bijushi pasaakumi, kas velk uz to pusi.

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:21

BLJED, es tachu teicu, ka es saprotu, ko juus man boreejat, es saprotu!!! es tikai izteicu savas domas, man nevajag, lai man skaidrotu kaa cilveeki nodzeras/nonarkojas "bedree", veldzee vai hotel de rome.

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:22

Nekas jau nepaiet garaam bez kaada atspulga tavaas smadzenees. Man tie laiki ir atstaajushi veelmi shad un tad padungot America fuck off arii sendienu dreebiites man patiik(kaa izskataas citiem, kas taadas neesaa) Ir speeciigi saglabaajusies tieksme uz garmatainiem puishiem :) Bezmaz vai fetisha liimenii, ja tie mati ir blondi un biezi...

Gravatar DanteX -> agressors

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:23

esmu ljoti paarsteigta par tevi! pareizaak sakot par tavu attieksmi. nez ko tu teiksi, kad buusi sasniedzis pensijas vecumu... un ja tu neesi neko taadu piedziivojis - tad man tevi ir zheel. jo visaa mees guustam kaadu pierdzi.

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:24

agresor, man jau vienalga, vai tu piekriiti tam, kam piekriitu es vai kaads cits, bet personiski apvainojumi ir speeciigi garaam. it iipashi ja jamie nav argumenteeti. protams, ja gjeerbshanaas stils tev ir tas, ar kaa paliidziibu tu speej perfekti 100%iigi noteikt cilveeka dziivesveidu un vinja 'sindromus', man tevis ir visnotalj zheel :) maacies kontroleet sevi, nevis, kad nav vairs ko teikt, izpluust smiekliigos teikumos ;)

Gravatar DanteX -> agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:25

just relax :)

Gravatar Zitisham no Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:26

Kad shiten taadas lietas salasaas pilniigi siekalas sateceeja, kaa gribas vienu pilzeniiti izdzert Daugavas krastaa par vieglaam smiltiim Kurtam Kobeinam :))

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:26

aaahhhhaaamuaaaahhhhh heee he ehe

Gravatar Pikachu Zintisham

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:28

A cikos strelka?

Gravatar DanteX -> laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:28

ejam. cikos, kur?

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:28

/me Tev uzzvaniis, principaa peec 45 min kaadaam vareetu. Laacz?

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:28

es peec 20 min. varu buut vecriigaa

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:30

a vispaar n/a telefonu, peec stundas daugavmalaa i usjo? kaukur starp akmens/vanshu tiltu?

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:30

Kursh ies peec Peitavas produkta, kursh sashkjaidiis maajaas Yuppi :))

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:30

/me aatraak nikaadiigi

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:31

zjeel, ziema naff. vareetu ar sniegu uzkost! ;))

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:31

laacz, tu esi nesapratis mani.

nerunaaju par alkohola lietosanu viena vai citaa vietaa runaa ju par narkotikaam!

Gravatar Pika Zintisham

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:32

19:30. pilzenols vai manastirka?

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:33

btw, laa, vaj tik sheit nav komentaaru daudzuma rekords zem viena posta!?

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:33

kad zintish ir blakus darbelim, uzzvani :)

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:33

laj ko, bet manastiru es organiski vairs nee!

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:34

a kaa juus domaajat kursh shajaa pasaakumaa buus lielaakais cinikjis?

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:34

ka ta ir bijas vairaak!???

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:35

cinikjis kaadaa zinjaa un kuraa pasaakumaa?

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:35

bljin!!!! kas te notiek???????? tb es gribeeju zinaat kaa paliek ar aliem,viiniem utt?

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:36

19.30 starp akmenc un vanshu tiltu ar to, kas sirdij tuvaaks!

Gravatar agressoram no pikas

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:37

dullais dauka tu(atvainojos lapas saimniekam par izteicienu)! mums kabatas nauda tik liela toreiz nebija, lai lietotu narkotiskaas vielas :) visa saals sleepaas tajaa, ka bija jaanaak uzreiz peec skolas un jaaseezh kameer rodas shtiimis, bet naakamajaa dienaa jaasatiekas tajaa pat vietaa, lai paarrunatu izjuutas un iespeejams jaarod jauns shtiimis :))

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:37

/me taksh teica!!! smaic pa visu gjiimi ;)

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:37

ooo baiss cinizma tiirradnis

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:39

pika, man liekas ka vieniigais kas saprot par ko es springstu ir laacz un varbuut zintish

Gravatar sorry agressoram no Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:42

Ja tikai lasa kas te daraas, nezinot tavus subjektiivos aspektus izskatiijaas, ka tu neesi mieraa ar pagaatni un pie tam ne savu :)

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:42

gh. tuseejot pa naktsklubiem, tas viss notiek daudz aatraak un saapiigaak. tuseejot pa kasablanku 2k (agraak, kad bija) veel aatraak. dziivojot maskachkaa (no agras beerniibas) tas notiek momentaali. u.t.t. katraa gad. - ja tu runaa par TO, kas ir garaam, neuzskatu, ka tas laiks ariidzan buutu izmests zemee. tas pats, kaa toreiz pabiju muusu valsts briiviibu ierobezhojoshajaas iestaadees. tobriid likaas ka ir tuudi. a jau pus dienu peecaak - veertiiga pieredze. savukaart, ja tu neproti tikt valjaa no taa, ar ko esi aizraavies (nav veelmes), tad gan jau, ka var jau saakt runaat par atkariibu. bet tur pie vainas nav ne veldze, ne kas cits. kaa tikai vaajsh cilveeks un pashu narkotiku esamiiba.

Gravatar laacz

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:45

/me off - kaut ko apeest. cu all @ 19:30 p.s. agressor, vari piekaapt un parunaaties 5:1 :)

Gravatar aabols

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:46

skrieshanaas sacensiibas, kursh pirmais iepljurkshkjees 100. comment

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:47

co to maac shaubas, ka tas shoreiz notixies...

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:48

Laaczim + Laba doma kaut ko ieeest, lai nav tukshaa duushaa jaadzer :)

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:49

man ir fuck reaals un taads besis, ka es nezinu aks sheitan notiksies vispaar. man darbaa te nagla pakaljaa viena un par to arii es gribeetu parunaat. nez kaa buus man 21:30 jaabuut back

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:49

p.s. man ir screenshots ar 69 comentaariem. man vienkaarshi patiik tas skaitlis

Gravatar Pikachu Zintisham

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:56

Piezvaniishu Trishkai, juutu, ka arii vinjai buutu ko piebilst shaadaa tematiskajaa vakaraa. Un vinja jau nu ir 100% cinisma tiirradnis. Ko?

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:57

droshi! sen nav redzeeta

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 18:58

a kas tur buus daugmalaa? 100 : 1 alias izreekinaashanaas ar agressor ?

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:01

jaa jaa... labaak nenaac :P ja nu mees tevi sasienam un ielidinam daugavinjaa.

Gravatar Pikchu zibsnis agressoram

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:02

izskataas ka gribi sevi pazheelot un viss kas tev veel pietruukst ir apzinja: Visi mani ieniist un tuuliit 100 dzeeraaji mani nositiis Daugavas krastaa:) Trishka ar mani un Zintishu ir beerniibas draudzenes, kopaa visi tie laiki ir paardziivoti, da un nav tur nekaada zemteksta

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:05

es neteicu, ka zemteksts :) tas bija vairaak taa kaa joks, bet alu arii es vareetu dzert daugmalee, bet ja sadomaasiet samesties kokaiinam, tad gan nafig juus visus!

Gravatar Zintish

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:06

laij no kaa, bet no Patas Tu to nemuuzjam nesagaidiitu!

Gravatar Pikachu

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:08

Vaacu naudu kokaiinam, lieku "fondaa" 0,90 Ls, tikai nepeerciet plastmasas pudelee vai tetrapakaa! Da nafig mani...

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:08

zintish, es paziistu laaci, tevi es zinu tuch tuch, bet par tavaam draudzeneem man ir 1% priekshstats

Gravatar DanteX

2002. gada 3. septembrī, plkst. 19:10

man kaut kaa viss shitas pasaakums jau saak piebesiit!!!!!!!!!!!!!! un neprasiet kaapeec!

Gravatar Citrons

2002. gada 3. septembrī, plkst. 22:28

Nu johaidii, ka aatraak netiku pie datora un neesu Riigaa - es arii ar lielaako prieku paceltu vienu Pilzenes alinju par Veldzes laikiem. Tas bija skaisti, patiesi skaisti :)) Un man dzilji piii... par sho laiku noliedzeejiem. Neviens no maniem to laiku draugiem nav nodzeeries vai nonarkjojies. Bet piekriitu arii te vienam komentam ieprieksh - tagad to atkaartot droshi vien es vairs nespeetu. (arii ienjemamais sab. staavoklis nedaudz spiezh ;))

Gravatar NewAge

2002. gada 3. septembrī, plkst. 22:52

Pilzenes alus nav alus.

Gravatar agressor

2002. gada 3. septembrī, plkst. 22:53

laikam teema bija laacz'98

Gravatar agressor

2002. gada 4. septembrī, plkst. 01:40

100% dodu, ka te buus 100 commenti :) Ginesam piesakies, gluzhi kaa rosols to izdariija :)

Gravatar Pikachu

2002. gada 4. septembrī, plkst. 10:48

A man bija interesanti redzeet kaa tiikla mutesbajaari izskataas peec pilniigi dziiviem cilveekiem :) Es jau domaaju buus kaut kaadi androiidi. 1 x dziivee aizgaaju satikt cilveekus, ko tikai tiiklaa biju redzeejusi, fun

Gravatar DanteX -> Pikachu

2002. gada 4. septembrī, plkst. 11:01

es ceru, ka tevi naktii mociija murgi no vakardienas tikshanaas par reaaliem androiidiem (un nevis pokemoniem) :P

Gravatar Pikachu - > DanteX

2002. gada 4. septembrī, plkst. 11:33

:) es aizmigu saldaa dzeeraaja miedzinjaa un nebija ne sapnju ne murgu, darbaa gan atnaacu gandriiz stundu veelaak kaa pienaakas. Bet vakr nakts bija tik silta :) eh Summer's almost gone... Jaaierubii kaada Dzimiisha dziesminja

Gravatar laacz

2002. gada 4. septembrī, plkst. 11:57

naakamnedeelj kara muzejs :) vane?

Gravatar Pikachu

2002. gada 4. septembrī, plkst. 12:38

  1. sveetdiena, 21 sestdiena. No 10 - 17 ekspoziicijas "Latviešu karavīri I pasaules karā" un "Latviešu karavīri Pilsoņu karā Krievijā. 1918. - 1920.g." Ir juusu riiciibaa manu trelju pavadiijumaa, a paareejo muzeju vienkaarshi vareesiet izstaigaat kameer kaajinjas paliek liikas :) Ja vell kaadam interesee militaaraa veesture piesakaas, iedoshu briivbinjeti

Gravatar DanteX

2002. gada 4. septembrī, plkst. 13:00

kara muzeja fani.... hehehe

Gravatar rediiss

2002. gada 4. septembrī, plkst. 13:12

jaa jaa 100.tais koments ::)

Gravatar kika

2002. gada 4. septembrī, plkst. 14:36

To Pikachu, tu gadijiena nesaki 10 gadus atpakl macities Brivibas 32 ;)

Gravatar Pikachu -> Kika

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:29

Briiviibas 32 es pirmo reizi ka students paraadiijos 4 gadi atpakalj un nespeeju atmest to vietu veel sobaltdien :)

Gravatar DanteX

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:30

njaa - shausmiigi kaitiigs ieradums...

Gravatar laacz

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:36

juus esat traki. cik var vāvuļot?

Gravatar kika

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:47

skaiders, es domaju tu mans studiju kolegs :)) Bet mans pabeidz to iestadijien jau agrak

Gravatar kika

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:47

skaiders, es domaju tu mans studiju kolegs :)) Bet mans pabeidz to iestadijien jau agrak

Gravatar DanteX -> laacz

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:52

tu gribi lai mees kluseejam. varbuut lai mees vispaar nelasam tavu lapu? :)

Gravatar laacz

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:56

es negribu, lai juus kluseejat. gribu vienkaarshi atbildi uz sho retorisko jautaajumu :)

Gravatar Pikachu - > Kika

2002. gada 4. septembrī, plkst. 15:57

a kaadas odiozas personas tu atminies, jo biezhi jau gadaas, ka vecaakos kursus zin labaak nekaa sava pasha, un ir jau arii taadi kaa komandas talismani, kas gadu desmitiem nemaina savu veidolu :)

Gravatar Pikaczu - >laacz

2002. gada 4. septembrī, plkst. 16:00

A kur Zintish, man pietruukst vinjas labsirdiigaa smaida!

Gravatar agressor

2002. gada 5. septembrī, plkst. 17:12

nu vot :) pavilkaas pavilkaas :)