✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: The 51st State

2002. gada 23. septembrī, 1 komentārs

Pagājušā gada filma -- The 51st State. Vienīgais iebildums, lai jamo neredzētu kinoteātrī - tā iet Kolizejā, kurš man tiešām nepatīk sliktās skaņas dēļ.

Pati filma? A-must-see. Lai arī liela daļa redzējušo uzskata šo filmu par pakaļskrējienu Guy Ritchie filmām Lock, Stock and Two Smoking Barrels un Snatch, es tā nedomāju :)

Nu jau var sākt runāt par šīm filmām nevis kā pakaļdarinājumiem, bet gan atsevišķu stilu, vai? Pārsteidzošākais ir tas, ka manas sajūsmas izraisītājs (režisors) ir cilvēks, kurš dzimis Hongkongā - Ronny Yu, un vienīgā saistība ar Angliju viņam ir tas, ka viņš ir apmeklējis skolu Lielbritānijā :)

Filmā ir pārsteidzoši daudz perfekti izstrādātu sīkumu/detaļu. Joki tiešām ir smieklīgi. Sižeta pavērsieni varbūt nav nekas izcils, bet visā visumā - brīžiem ļoti pat negaidīti.

Varētu pārmest zināmu amerikāņu action detaļu esamību filmā. Taču, tie nemaitā neko.

Filmu noteikti skatīšos vēlreiz, kaut vai tikai tālab, lai saprastu vairāk no viņu teiktā (british english mani brīžiem galināja nost;)

Astoņi ar pus lācīši.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jedi

2002. gada 28. septembrī, plkst. 01:10

tas nebija british english bet gan irish english