✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Nirvana is coming

2002. gada 24. septembrī, 2 komentāri

Domāju, ka vēl aizvien mūsu tautiešos die-hard Nirvanas fani mīt. Laiks priecāties un doties svētceļojumā bučāt Courtney Love kājas vai zemi, kuru tās minušas. Ir panākta vienošanās ar Dave Grohl un Krist Novoselic par sen gaidītā Nirvanas albuma klajā nākšanu - tas notiks.

Cerēsim, ka albumā iekļautā vēl nedzirdētā dziesma You Know You're Right netika laista tautās neba nu tāpēc, ka bija slikta.. No rollingstone.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Pikaczu

2002. gada 25. septembrī, plkst. 15:07

Bljin! a man besii visa shitaa aizkapa padariishana, Kortnija pareizi dariija, ka neljaava chaliem uz miiljotaa viireisha kauliem pikji vaariit, zheel ka peecaak tomeer ljaavaas uzpirkties :[

Gravatar laacz

2002. gada 25. septembrī, plkst. 15:25

man gan ir gauži vienalga. lai vāra to kāpostu, kas var (galu galā, lai kas notiktu vai nenotiku, kāds paliks bešā, bet kāds vinnēs). un kortnija neljaava neba nu uz 'miiljotaa viiriesha kauliem pikji vaariit'. peec sevishkji miiloshas vinja neizskataas. gan jau ka par taadu nav gruuti kljuut post factum (aktrise vinja ir neslikta). luuk, kaa muusu viedoklji rashodjatsa :)