✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar BigUgga

2002. gada 30. septembrī, plkst. 15:45

shitaa grupele tik pavedina mazas(arii lielas) meiteniites nodarboties ar <beep>

Gravatar aabols

2002. gada 30. septembrī, plkst. 17:45

bet paskat kaa pasaule juuk praataa. kaut kas jau tajaa visaa ir. 100% perfekts producenta darbs!!

Gravatar BigUgga

2002. gada 30. septembrī, plkst. 19:33

protams, naudinju savaaks. bet tai masai aatri apniks, vaidzees kautko jaunaaku, perversaaku

Gravatar CooLynX

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 16:18

tatu diena buus, kad vinjas pleibojaa focheesies. viena peec gadiem jau to driikst dariit, bet otrai bik veel jaapagaida.

Gravatar me

2005. gada 7. novembrī, plkst. 15:44

J'aatdz'ist, ka vin'am ir talants uz publikas 'pa'ker'sanu'. Ar to tikai var apsveikt. Iepriek's'ek'sej'a reiz'e bija tik ties'am super'igs Sapovalova darbs, tacu soreiz Sapovalova nav un vinas joproj'am turas augstumos...un tur'esies. Un tur jau paties'ib'a nekas pervers nebija, ko tad vinas t'adu dar'ija, ko nav dar'iju'si daudzi no mums naktsklubos un b'aros kad jautr'iba situsi augstu vilni. Cilv'ekiem nevajag izlikties sv'et'akiem nek'a vini paties'ib'a ir. Un liel'ak'ai da'lai cilv'eku kuriem tik loti vinas nepat'ik visticam'ak nepat'ik homoseksu'a'li k'a t'adi. Daudzi pat izr'ada rupjas emocijas pret gejiem, kas liecina par no'z'elojamu l'imeni. T'adus atpakal uz viduslaikiem. Ar'i geji ir pilnties'igi sabiedr'ibas locek'li. Es tikai atbalsti homoseksu'a'lus, lai vini beidzot izc'ina savas ties'ibas.Un pirms p'aris gadiem tatuskas ar savu uzst'asanos pac'ela homoseksu'a'lu jaut'ajumu.

Gravatar zipzip

2006. gada 12. martā, plkst. 21:11

reti kad taadam iiyry ataas u

Gravatar zipzip

2006. gada 12. martā, plkst. 21:11

nju ko tuaa ssra sgta

Gravatar Gerda

2006. gada 5. septembrī, plkst. 16:58

Visiem zonams fakc ka par TATU pasaule suprigaka dueta vienkarshi naw, ja kac iebilst tad naw TATU klasusijies(un es neteicu DZIRDEJIS, bet gan KLAUSIJIES)