✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Granāta rokās vannas istabā

2002. gada 3. oktobrī, 3 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

6. septembrī kādā no Maskavas dzīvokļiem, sprāgstot rokas granātai, bojā gāja biznesmenis. Notikuma vietā ieradusies milicija, kuras darbinieki noskaidrojuši, ka granāta ir uzsprāgusi bojā gājušā rokās, tam esot vannas istabā.

Neviens no mājas iedzīvotājiem sprādzienam uzmanību nebija pievērsis. Kā ziņo Interfax, granāta bija RGO markas (Ručnaja Granata Oboroņiķeļņaja), kurai ir liels sprādziena spēks un šķembas lido 100 metru rādiusā ap sprādziena vietu. Milicijas ierašanās iemesls bija apakšējo kaimiņu izsaukums, kurus sācis appludināt no augšas tekošais ūdens un asinis. Noris izmeklēšana.

Šis jau ir otrais šāda tipa gadījums pēdējā laikā. Pirmais notika kāda cita vīrieša rokās, kad no sprādziena cieta divdesmitsešgadīgs sabiedriskā transporta konduktors.

Ziņas oriģināls💀 (krieviski). Īpatnēji, ko biznesmenis darīja ar granātu vannā? :) Kā arī - tas tagad ir modē, pašaizsardzības nolūkos izmantot granātas? :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar BigUgga

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 19:34

nice, tikai RGO - ruchnaja granata obiknovernaja :P

Gravatar Skalpelis

2002. gada 4. oktobrī, plkst. 01:45

Pahuzspridzinaashanaas pashaizsardziibas noluukaa