✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aabols

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 12:42

aabols teica ka nav vairs taas "smekjis" nevis ka nav nekaa jauna. johaidii ar aaraa

Gravatar rediiss

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 12:46

jaa ar smekji taa dazhkaart notiek...

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 13:24

Toč nekā jauna :( Otra Dog Man Star mums laikam nebūs..

Gravatar rediiss

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 15:07

hmm... ja puishi suedi iegrabina jauno albumu taadaa pashaa garaa kaa ieprieksheejo, ljauzhi viebjas - nekaa jauna. bet ja puishi radioheadi iegrabina pavisam citaadaa garaa, daudzi akal viebjas - nu kas ta shitaa grabina, nemaz nav liidziigs vecajam radioheadam. ej nu saproti....

Gravatar aabols

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 15:17

question is, vai tieshaam visa Suede burviiba bija tandeemaa Bernards Batlers&Brets Andersons? Kopsh laikiem kaa Batlers aizgaaja nu nav nekaa taada sirdi raujosha. Lapi Comming Up veel bija traki feins. Tipo paarmainjas. a tagac pat nav vairs tas Coming Up "androgeenais pops".

Gravatar zintish

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 18:45

ech, biezji, biezji ir naacies dzirdeet par maaksliniekiem, kas sevi atgremo. reizeem var striideeties,reizeem nee. lielaakaij daljai jau taa noskanjas nots ira vien taada pati. un diemzjeel arii gjeniaalaakajiem gadaas uzmargot albumu, kursh ir daudzreiz shtruntiigaaks/nehavo to speeku, kaa kaads ieprieksheejais, vai daudzi vairaaki ieprieksheejie (piemeeram niku keivu un vinja no more shall we part pieminot, imho, protamzz)

Gravatar aabols

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 18:49

nu taa! visu dienu klausoties saak iepatikties. tomeer tur kaut kas ir. bet visu laiku jaameegjina nedomaat par vecajiem ierakstiem. nee shaadas taadas roziiniites tur i

Gravatar zintish

2002. gada 3. oktobrī, plkst. 18:54

buus kaadreiz jaapaarbauda shitameejais apgalvojumz

Gravatar dikcija

2004. gada 2. februārī, plkst. 13:41

morning vietā vecis dzied money