✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pasaules smieklīgākais joks

2002. gada 4. oktobrī, 5 komentāri

Reuters ir paziņojuši, ka pēc veselu gadu ilgušiem pētījumiem esot atklāts pasaules vissmieklīgākais joks! Kā jūs domājat, kas to organizēja? Protams, ka Briti. Izskatās, ka viņiem skauž amerikāņu un japāņu slava par bezjēdzīgiem izgudrojumiem un atklājumiem. Tad nu šie to ir izdarījuši. Kā jūs domājat, kas bija aptaujātā auditorija? Interneta lietotāji (laikam esam visjautrākie). Varat lasīt (web.archive.org kopija) joku iekš reuters saita (angliski) vai arī te, manis tulkotu:

Medību laikā viens no diviem dziļi mežā esošajiem medniekiem sabrūk. Neizskatās, ka viņš elpotu, kā arī acis tam ir stiklainas. Otrs vīrs paņem telefonu un zvanīs ka nu glābšanas dienestam.

Viņš elsodams stāsta operatoram: "Mans draugs ir miris! Ko man darīt?" Operators rāmi un mierinoši atbild: "Nomierinaties. Es varu jums palīdzēt. Pirmāmkārtām, pārliecināsimies, ka viņš tiešām ir miris."

Kādu brīdi klusums. Tad atskan šāviens.

Pēc īsa brīža telefonā atskan balss: "Tas tā kā būtu. Ko tālāk?"

Visā visumā, esot noskaidrots (ak jel, kas par pārsteigumu!), ka dažādām nācijām smieklīgi šķiet dažādi joki. Piem., britiem liekas, ka smieklīgākās esot vārdu spēles. Kanādiešiem - joki, kuros kāds tiek izmuļķots. Savukārt Eiropiešiem pienākas smieties par sirreāliem jokiem, jebšu jokiem par nopietnām lietām (nāve, slimības, precības, u.t.t.).

Katras nācijas smieklīgāko joku tur arīdzan var izlasīt, bet sīkāku informāciju var rast šajā saitā, kurš man nez kālab nevērās vaļā. Piebildīšu tikai, ka visvairāk iesūtītais joks (300 reizes) esot bijis tas, kuru neviens par smieklīgu neatzina: "What is brown and sticky? Stick!"

[ no dirty ]

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 4. oktobrī, plkst. 08:18

sitas ir no kreesla nogaazoshs : "What is brown and sticky? Stick!"

Gravatar agressor

2002. gada 4. oktobrī, plkst. 13:10

kur lai iespamo ? man ir viens chainletters laps :) bet nenormeeti garsh

Gravatar DaSaint

2002. gada 25. novembrī, plkst. 09:11

tikai man kaukas ar tiem linkiem nerlz.

pashaa reuters varu atveert bet kaa nolinmkoju no tevis taa tuksha lapa..

DS