✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: 8 Femmes

2002. gada 9. oktobrī, 1 komentārs

Vakar tika apmeklēts kinoteātris Rīga sakarā ar to, ka bija nobriedusi vēlme obzervēt mākslas filmu. Mazajā/jaunajā zālē četras personas nosēdās šim nolūkam paredzētajos mīkstajos krēslos un bija gatavas vērties ekrānā, kur, ja ticēt administrācijai, bija jābūt 8 sievietēm.

Un bija ar.

Pat nemāku teikt neko tādu varenu. Filma ir jāredz. Varbūt ne gluži vienam pašam. Un varbūt ne gluži mājās. Neba nu tāpēc, ka tur būtu kādi specefekti (tādu tur, protams, nav). Vienkārši - derētu tā kā iejusties filmā :)

Ļoti ļoti labs Agatai Kristi raksturīga sižeta un izsmalcināta franču humora apvienojums. Jā, tā nav filma, kura man liktu degt vēlmē vēlreiz jamo noskatīties. Taču, no zāles izgāju mazliet vairāk nekā vienkārši gandarīts.

Komēdija? Varbūt. Mūzikls? Varbūt. Krimiķis? Varbūt.

Starp citu, filma tika nominēta Berlīnes Zelta Lācim, bet ieguva sudraba.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar nia

2002. gada 10. oktobrī, plkst. 17:27

pilniibaa piekriitu autoram, sudraba laacis noteikti bija par maz par TAADU filmu. Redzeeju to 1 X, bet noteikti zinu, ka jaaredz veelreiz. Turklaat taa muuzika, ah... :))), es jau esmu celjaa nopirkt nupat muuzikas veikalos paraadijushos disku :))