✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tualetes papīrs

2002. gada 15. oktobrī, 5 komentāri

Pēdīgajā SestDienā izlasīju gana jautru tekstiņu par to, ka kāds Vācijā dislocēts kantoris ir nolēmis apdrukāt tualetes papīrus ar gauži lasāmiem tekstiem (stāstiņiem, dzejoļiem, u.t.t.).

Diezgan interesanti, vai tagad katrs staigās ar savu tualetes papīru, jo nav paspējis izlasīt līdz galam kādu stāstiņu, bet sievai/bērniem negrib dot - ka tikai neizlieto un tad ei nu meklē tādu pašu TP? :)

Vai tiks paredzēti modeļi bērniem, pusaudžiem, kriminālās vai erotiskās literatūras cienītājiem? Vai tur būs reklāmas? Vai būs satura rādītājs? :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar omeega

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 12:53

Mhm...Tolstoja "Karsh un miers"- shitam darbam tiks veltiita vesels iepakojums.

Gravatar viestards

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 14:12

man domaat ka "karam un mieram" vajadzeetu kasti, ar iepakojumu butu par maz :)

Gravatar (p)

2002. gada 15. oktobrī, plkst. 16:30

mana senaa doma par to ka tualetes papiirs kaa radiits neseejs IRC logiem draud realizeeties...

Gravatar BigUgga

2002. gada 17. oktobrī, plkst. 03:26

hehe, tas ta taa, bet ja shaadi 'papiiriishi' ieguus popularitaati, tad buus staastinji seerijaas - dazhiem naaksies visu muuzu pirkt papiiru no viena razotaaja. incanti buutu, ja the bold and the beatiful drukaatu uz shaadiem papiiriem :D

Gravatar rediiss

2002. gada 17. oktobrī, plkst. 12:30

manam bijushajam shefam jau sen bija taada doma - apdrukaat tualetes papiiru. vinjsh gan to gribeeja apdrukaat ar anjukiem. lai nu kaa, bet gjeniaalas idejas laikam tieshaam rodas vairaakaas vietaas. :)