✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

REQ

2002. gada 18. oktobrī, 20 komentāri

Sludinājums. Steidzami nepieciešams kāds ierocis, lai varētu ne tikai iet cīņā, bet arī uzvarēt tādus mazus un mīļus kukainīšus, kurus sauc par tarakāniem.

Starp citu, pagājušajā prāta bankā (laikam) uz jautājumu "kurš no šiem kustoņiem ir sterilākais" pareizā atbilde bija "tarakāni". Kā izrādās, tie izdala dezinficējošu vielu, kura tos attīrot gan iekšķīgi, gan ārēji.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar viestards

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 13:33

esot nopeerkamas tarakaanu maajinas, kas jamos niidee. Tikai nevajagot pirkt leetaas :)

Gravatar zintish

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 13:38

bet vienalga riebiigi, ja taac uz tevi skataas no kruuziites, no kuras tu grasies dzert. vaj dejo pa zobu birsti......

Gravatar viesturz

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 13:38

ja nopietni, tad taas maajinjas toch reaali paliidz. leetas tieshaam pirkt nevajag. man paliidzeeja. maajinjas jaasaliek piem zem iceskapja, pieliekamajaa utml. tad vinji tur pabarojaas ar to indi, un nes maajaas, taa sakot aiznest ko garshiigu gjimenei... skumji, tachu gjimene un arii shis pac leenaa garaa atstiepj kaajeles...

Gravatar la_me

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 14:06

Prettarakānu krītiņi ar palīdz (pat ķīniešu un tadžiku).

Gravatar uldy

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 14:32

jaunajaa maajvietaa uusainie ievieshushies???

Gravatar agressor

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 14:33

100% izmeeginaats un darbojaas taada pasta (liidziiga kaa silikonaa tuubaas, kur spiezh no viena gala) saucaas COMBAT. cena kaadi 4-6 lati. ja lcz man vakaraa piezvaniisi tad pateikshu preciizi. bet paliidz 100%

Gravatar BigUgga

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 14:40

naaku pie manis, tarakaaninju maajinjas pa daargo, t.i. labas.

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 15:52

Mājiņas, kas mazās melnās, reāli ierullē! Jau 4 gadus nevienu šādu dzīvnieku neesmu manījis. Un kritiskiem brīžiem tāds gaumīgs dezodorantiņš kā Cobra! Krīt paukšķēdami! :)

Gravatar Gremlins

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 16:22

Aizej uz Drogam. tur ir tadas apalas majinas. Likvidet tos mudzeklus var kada menesi.

Gravatar laacz

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 16:27

Gremlins, un cik jamaas pikjo? Taas maajinjas. Un cik daudz taadas ir nepieciešamas?

Gravatar rediiss

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 16:29

man reiz bija kriitinji - jaasaziimee striipinjas tajaas vietaas, kur shie parasti tusee. jamie, neko ljaunu nedomaadami, staigaa pa taam striipinjaam, bet tad peec briizha saak streipuljot un beigaas noliek karoti. tur kaukaada viltiigaa inde - iedarbojas caur peedaam. mums paliidzeeja. kopsh taas kraasoshanas ar kriitinjiem gadus 10 neviens uusainais muusu maajaa vairs nav bijis.

Gravatar agressor

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 17:22

ka es saku ka tas ko es tur augstaak teicu ir ideals, un nevajag meenesi gaidiit.

Gravatar Lds

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 17:33

Man bija tarakaani narkomaani - vispirms ieliku maajinjas un visi nobeidzaas, peec apm. meenesha naaca naakamaa paaudze, kam taas maajinjas, shkjiet, pat patika. Izeja - samaksaajaam profesionaaliem bugkilleriem un nu jau gadu pusotru ir miers. Cena atkariiga no kvadratuuras un mums lielaa 4-istabu dziivoklii sanaaca apm 6-7 Ls no cilveeka (mees pavisam bijaam chetri). man liekas, ka vinji pat dod kaut kaadu garantiju. Veel viena probleema, iipashi padomju daudzdziivoklju maajaas - ja niidee tos zveerinjus, tad uzreiz visa kaapnju telpa, citaadi shie peec laika ir klaat no kaiminju dziivoklja.

Gravatar Lds

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 17:36

No ass.lv:

Koderis ēd brokastis virtuvē. Skumīgi skatās uz mušām, kuras peld kafijas krūzē, un uz tarakāniem, kuri nekaunīgi pārvietojas pa sienām.

  • Jāiegādājas antivīruss. - viņš nodomā.

Gravatar Raisha

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 17:56

Blj, man ar dziivoklii raapuliishi tusee ar visam maajinjaam, kriitinjiem, spirtinjiem! Tikko kaa vinjus saak indeet, shameejie no kaiminju dziivoklja padmogu izsauc! Vieniigais risinaajums, prof. indeetaaji! Bet manas maajas kretiini jau nevar samest pa ~15Ls no dziivoklja! :((

Gravatar zintish

2002. gada 18. oktobrī, plkst. 20:58

anec vienam onkam baigaa probleema- kaa tik sveepee, nekaadiigi nevar prusakus/tarakaanus no sava dziivolja aaraa dabuut. iet runaat pie laba choma saveejaa. jamais saka: a tu izvaac no dziivoklja pilniigi visu paiku, skaties, lai ne drupachas nepaliek un shie buus prom. dzjeks taa arii dara. eed aarpus maajas utc. peec nedeeljas skataas, toch visi prusaki/tarakaani pazudushi. nopriecaajas. paiet veel paaris dienas un zvans pie durviim. uz textu :kas tur ir? tiek replajots: hozjaen, mi tebe zrats prinesli!

Gravatar Smejmoon

2002. gada 19. oktobrī, plkst. 18:40

2 things

nedod jamiem eest un dzert kjer maajinjaas

Gravatar ShkelmiZ

2002. gada 20. oktobrī, plkst. 17:26

maajinjas... jaasmejaas. es dziivoju kojaas un... taas vienkaarshi nepaliiodz. man visa istaba ir ar maajinjaam, bet vinji, negjeelji, raapo maajinjaam paari un ignoree taas. attaisot atklaajas, ka inde nav apeesta. :(

Gravatar agressor

2002. gada 21. oktobrī, plkst. 07:29

maajinjaas blje vinji uztaisa krugu, diseni un prieka maaju. tad vispaar nevar guleet maajaa, jo izraadaas ka vinjiem celjs uz viesniicu ir caut tavu gultu. maajinjas saks.

Gravatar jam

2002. gada 21. oktobrī, plkst. 13:26

paliidz arii krievu taisiijums, tipa spricee iepildiita inde. Uzpilini pa pilitei tussu vietaas un pec 4am -5am dienam nau neviena.