✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Keiss

2002. gada 22. oktobrī, 9 komentāri

laacz tik tikko ieguva savā īpašumā normālu mājas datora keisu. Liels, uz ritentiņiem ar: hotswap disku adapteri un atvilktnīteem, divi hostswap barokļi, divi hotswap raid adapterīši. Tas viss izskatās strādājošs. Tagad tikai urbītis, fuksītis un aidā ņemtne :) Keisam virsū rakstīts Clariion.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 13:48

jaa es naakammeenes arii peerku datoru un sleedzu klaat netu. peec vakardienas/sodienas izgaajiena vairs nevar kaveet taa darbu.

Gravatar laacz

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 14:36

keisaa ir shis tas ne paaraak nepiecieshams. kaa arii - grobaas iluminaaciju ieriikot un caurspiidiigu elementu ieksh keisa. u.t.t.

Gravatar laacz

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 14:44

Nē, tās ies manā pūrā

Gravatar rediiss

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 14:44

rediiss saka paldies karlosa pusiitei

Gravatar misame

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 15:16

a vinsh vismaz kluss pusliidz ir? me te vienkaarshi atceras laikus, kad seedeeja blakus dell monstram, kas bija varbuut mazliet mazliet klusaaks par puteklju suuceeju :)))

Gravatar laacz

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 15:18

nu .. par klusu jamo var pataisiit. nezinu, veel staav lejaa izjauktaa veidaa. riit/pariit buus jaaprovee atputekljot un paarbaudiit visu dalju darbspeeju (no deveeja puses skaneeja - straadaajosham jaabuut). it iipashi, ja keiss ir par briivu man :)

Gravatar Wiseguy

2002. gada 22. oktobrī, plkst. 15:20

Heh, mums te darbaa kaareiz viens dell griezhas, taads arhaisks, laikam P75 or something. Nu ruuc drausmiigi, bet nekaraas. Par to gan laikam Novelja kundzei jaasaka paldies. Bet nu monrts baigais, taads liels, peleeks, nez kas tur tik daudz iekshaa, ja tik milziiga kaste vajadziiga.