✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar omeega

2002. gada 30. oktobrī, plkst. 12:56

Nu ja...kaut kaa nepiedur. Laikam jau tas na ljubikjelja.

Gravatar grupasdalibnieks

2002. gada 30. oktobrī, plkst. 15:27

vakar pirms gulētiešanas skatījos MTV un vai vai, kas skan... kautkur dzirdēta melodija. Caur samiegotajām acīm redzu divus meitēnus, kas .... vai vai, ko viņas tur dara????":):):):) bet eiropai jau patiks!!! TATU!!!

Gravatar aabols

2002. gada 30. oktobrī, plkst. 16:00

starpcitu pat aukstie skandinaavi (tieshaak zviedri un norveegji) nu jau ir uzkarseeti, shameejiem pa raadzhinju arii laizhot taa kaa prieks.

Gravatar uldy

2002. gada 31. oktobrī, plkst. 11:24

shoriit shii jaukaa dziesma mani izraava no chuchumuizhas... BB brokastis bija uzlikushi shito.

Gravatar BigUgga

2002. gada 1. novembrī, plkst. 10:21

laikam varu justies laimiigs, ja mani shitais nesaista?

Gravatar pikaczu-

2002. gada 1. novembrī, plkst. 22:02

Man darbā kafeteerijaa skan Star FM, senāk cik iepeldēju tik pa rādzu B. Spiirsu var dzirdeet, tad bija Shakiras laiki, bet tagad - Taty. Tas tomēr liecina, ka tā ir augstas ŗaudzes popsa... Ja pret šo mūziku attiekties kā pret preci, tad tā ir kvalitatīva līdz diedziņam, biznesa plāns - ģeniāls, bet viens jautājums tajā visā mani tomēr mulsina. Man ne pārāk patīk cirka izrādes ar dresētiem dzīvniekiem, un kad uzstājās dresēti bērni (alias visādas "Dzeguzītes" - vecāku ambīciju apmierinātājas) man arī šķeb. Taty biogrāfija parāda, ka abas grupas dalībnieces ir atlasītas no šādām bērnu pop grupām, un arī šobrīd tiek īsā saitītē vadātas pa pasauli, kurā laiku pa laikam pēc koncerta scenārija ir jārāda triki - zasosi... Un kā tad paliek ar to, ka cilvēku par cilvēku padara izvēles brīvība? P.S. rakstu universitātei tāpēc man tāds domīgi pļurkšķoš noskaņojums.

Gravatar agressor

2002. gada 2. novembrī, plkst. 08:31

eu laacz.lv nesaak kluut par popsu ?

vareetu jau saakt meeginaat, ka jaa... kas zheel buutu, protams.

Gravatar kristucis

2006. gada 1. aprīlī, plkst. 18:35

vai kads nezin cik gadi ir lenai un julijai???