✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atstāsts

2002. gada 1. novembrī, 19 komentāri

Filma ir. Pierādījums:

Sākums bija no sērijas: "Nē, neiešu ne uz kādu depo. Besis. Naudas nav. Pīpīšu nav. Jādodas mājup". Melnais kaķis Vēstniecība. Daudz daudz daudz rokasspiedienu. Atsauksmes no visiem (izņemot vienu) par zirdziņiem. Alus. Atnāk sieviete-zirneklis, (zintish hell-o-ween'u outfits) pārliecināt mani par sākotnējās domas nepareizību. Jägermeißter meitenes un viens attiecīgais dzēriens. No mēģenītes. Depo. Mana esība apsarga par-brīvu-iekšā-laišanas sarakstā kā Lācim tiek pierādīta. Alus. Alus. Tualetē tiek dzerts kokteilis tipa šņabis+balzams. Bez uzdzeramā. Vē. Ne nu saukts ne nu kā, uzrodās Peksis. Veldzes Peksis. Ataudzējis bārdu, cūka. Jolka mani izkrāso. Seju, ar domu. Pa indiāņu modei, improvizējot par pusi sejas kā labo dievu, pusi kā slikto. Zintish mani paņem striķītī (ap kaklu apsien jamo). Vadā sev visur līdzi. Arī uz sieviešu tualeti. Stāvu aiz kabīnes durtiņām un taisnojos meitenēm, sakot, ka neko nezinu, mani rekur piesēja. Beigās viena atsaucīga krievu tautības jaunkundze palīdz atsieties no durvju kliņķa. Alus. Alus. Apsienu otru striķa galu zintish'am ap kaklu. Tā arī mēs paliekam sasaistīti. Arī ejot uz bodi pēc cigaretēm. Arī spēlējot biljardu Vecrīgas klondaikā. Arī ejot uz tualeti. Kad atskan klauvējiens, abi reizē pasakām, ka aizņemts. Atbilde - "Ā, jūs tie sasietie, ja?". Ierodas agressors. Vai vismaz man tā izlikās - kukluksklaniešus ne pārāk var pazīt pēc sejām, ibo tiem ir tās baltas figņas uz galvas. Alus. Tiek nolemts doties uz ķīmijas faķi. Tur kaut kas notiekot. Uz Tērbatas ielas plāni kardināli mainās. Tiek vienbalsīgi nolemts ieiet bodē, nopirkt kaut ko ēdamu un alu. Un tad doties pie vienas meitenes nakšņot. Viens no mūsu zemūdens bara pa to laiku, stāvot ārā pie veikala un pīpojot, ir izkomunikējies ar vietējiem url'ām. Cik noprotams, bez vardarbības pielietošanas. Nomazgāju seju. Grūti bija. Bet nomazgāju. Nožēlodams, ka jau kuro dienu neesmu ticis līdz mājām, saldi iemiegu dzērāja miedziņā. Bet modinātāju uz pusdeviņiem uzliku. Pamodināja mūs, gan, ātrāk. Tempā tika likvidēti konservu iekrājumi, nomalkots mazliet no tējas un jau jāiet prom. Uz ielas saprotu, ka vēl esmu ierebuš un vispār gribu gulēt.

Vajadzēja man kādam to visu pateikt. Nepatīk man helloween'i. Bet alkohols gan.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:38

un pie mums visaadi fakin' urlas seejaas. ko vinji springst, nav nekdaai melnie tachu

Gravatar agressor

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:42

<agressor> mees apgaajaam rinjkji pa visiem clubiem un bijaa back to depo bet juus jau bijaa away :( <agressor> un SM striptease arii basementaa neredzeejaat :)

Gravatar uldy

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:42

starp citu jaunaakais urlu sveiciens ir: ev, te choms no zonas iznaacis, samet pa latinjam lai vieglaaka dziive...

Gravatar laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:45

agressor. warnoju. klaja noteikumu ignorance.

Pirms spiest pogu, padomā. Varbūt tu vēl neesi visu pateicis? Lai nebūtu pēc tam vēl 26 pēc kārtas esošu komentāru jāraksta.

Gravatar pikaczu->laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:47

man gan patiik haloweeni it sevishkji ja taadi kaa vakar, kad tad veel lai cilveeks aiziet ķekatās?!?

Gravatar agressor

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:48

pikachu : kad tuuliit jau buus taa diena, kad vajadzees iet kaa dzeerveem, kazaa un citiem latvju zveeriem

Gravatar pikaczu->laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:51

Kaads starpiiba mironis vai velns, dzeerve vai enģelis, cilveekiem patiik speeles ar paarģeerbšanos, padod tik iemeslu

Gravatar laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 11:59

ujjjj nevajag par pārģērbšanos..

Gravatar laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 12:09

man kā šodien acu priekšā stāv mans outfits pie patiņas mājās..

Gravatar pikaczu->laacz

2002. gada 1. novembrī, plkst. 12:24

Jaa, taa buus bijuse tev riktiiga psiholoģiska trauma. Tā pat kā mums mainījās dzīves uztvere pēc tās Tinto Brasa filmas noskatīšanās... Ja Bonams man patiešām to filmu uzdāvinās rīkosim seansu!

Gravatar MZM

2002. gada 1. novembrī, plkst. 12:52

Kjiimikjos arii gaaja jautri ;) iipashi iespaidiigi izskatiijaas viena exemplaara nejausha pashaizdedzinaashanaas. Tiem, kas nezinaaja ka tas ir nekaitiigi, kaajas bija aukstas ;)

Gravatar krampo

2002. gada 1. novembrī, plkst. 20:38

laacz'im baigais krenjkjis par helloween pasaakumu

Gravatar andza

2002. gada 1. novembrī, plkst. 20:52

Nu bet vismaz ier cilveekiem ko ratcereeties. Bet es neko vairaak kaa par vienu passaizdedzinaajussos Globusu (tas iir tas kkiimikkis) neredzeeju. :( to MZM, nekaitiigi tas nav. Ja tas nebuutu eeteris, kas tik viegli izgaro, bet kautvai spirts, tad uz rocinnaam vinnam buutu labi apdegumi.

Gravatar MZM

2002. gada 2. novembrī, plkst. 14:40

Nju bet tas tachu bija eeteris...

Gravatar apeLZInz

2002. gada 2. novembrī, plkst. 16:30

mueheh, nu vismaz jauki pavadiic Haloviinis :))) Patiesiibaa jau nau svariigi kaa tu nosvini kaadus sveetkus, bet gan - ar ko ;)

Gravatar Spilvens

2002. gada 4. novembrī, plkst. 10:18

Hmm, es arii biju Depo. Tur tik tieshaam gaja jautri, seviskji leekaajot pa galdiem :)))