✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 7. novembrī, plkst. 17:12

vot pateikshu Ezitim, lai nesaka laacis kakaa ogaas, bet laacis kakaa Tvnetaa :)

Gravatar uldy

2002. gada 7. novembrī, plkst. 17:14

nu beidziet te lekties... tvnetam ir savi truukumi, bet pagaidaam tas ir aatraakais zinju publiceetaajs: tvnets pirmais ieposto jaunaakaas zinjas, kas veel citur nav paraadiijushaas... nu OK, paarpublicee no letas un bns...

Gravatar misame

2002. gada 7. novembrī, plkst. 18:06

thaxaxaxaaaa :) visjaukākais teikums ir "Protams, Tv*Net ir labākais .lv zonas interneta ".... nu zinnn... pateici arī. :) Mož tomēr pieminēsi, ka tas ir PĒC TAVĀM DOMĀM? ;)

Gravatar agressor

2002. gada 7. novembrī, plkst. 18:10

a manaa blogaa viss ir peec manaam domaam, ja tur nava teikts ka peec kaada cita domaam

Gravatar Niikulis

2002. gada 7. novembrī, plkst. 20:05

Leets uzbraukshanas meegjinaajums. Rodas iespaids, ka kautkaads chata apseests progresiivi noskanjots ;) liidz galam nenobriedis cilveeks meegjina literaari pateikt kaadu domu. Kaa tas ir izdevies, mees visi apskatiijaam. . Apmeeram fundamental tiinju stilaa. Ja nekljuudos, tad tas agresors figureeja arii pa to pusi. . starp citu, laacz, paldies, ka ieliki linku uz aabola postu par fundamental. veertiigi bija palasiit. kaa aabols uz galvas, traapiigs teksts. fundamental bija/ir kaa kraasains, uzpuusts polietileena maisinsh. spilgts, chaukstoshs, un noteikti savaadaaks kaa citi maisinji :) Tik pa vidu tukshs. . Lab, tik daudz komentaari nav man raksturiigi. . Lai jums viss labi!

Gravatar infernal

2002. gada 7. novembrī, plkst. 22:17

es saprotu taadu lietu kaa meegjinaajumu cmuki paraadiit, ka kaads ir debilu tekstu uzrakstiijis/pasaciijis, bet nu arguments par tiinju buushanu jau ir tik nodraazts un izvarots, ka zin... piem., niikulis rada totaala retarda iespaidu. meegjini maybe arii logjiski to tiinju buushanu iesaistiit? pasaki man konkreeti please, kura rindinja no agressora teksta lika domaat par tiinju hernjaam un pasaki man kaa klasificeet tiinjus/tiinju domaashanu/runas veidu!? bitiit matos, es sha kratiities saakshu.

shodien toch meeness ir laamju faazee..

Gravatar Niikulis

2002. gada 8. novembrī, plkst. 09:51

Atvaino, bet taads nu ir mans iespaids. Piekriitu, ka arguments par tiinju buushanu ir banalitaate, bet citas (lasi: preciizaakas) asociaacijas manii neradaas. Censhanaas uzsveert savu tekstu ar necenzeetiem vaardiem, teksta pamatdomas/kopsakara iztruukums, sveshvaardu lietoshana tekstaa (skjiet autora lepnums par savaam anglju valodas zinaashanaam), teikuma uzbuuve un sintakse (panjemsim pat pirmo teikumu: "Ir nenormāli daudz lietas, kur man nesakrīt domas ar viņu," vai tas ir latvieshu valodaa?) Skjiet, autors raksta tieshi taa, kaa domaa un tieshi shis domu caurspiidiigums liek man apstaaties pie shaadaam asociaacijaam. Protams, personisks iespaids.

Gravatar agressor

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:24

un ? doma bija skaidra, lai arii kaadaa valodaa bija raxtiita? lcz gudri dara? ... taads bij' jautaajums

Gravatar laacz

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:26

agressor, tas jau vairāk pēc draudiem izskatās :)

Gravatar uldy

2002. gada 8. novembrī, plkst. 11:15

jaaa, laaciz pamatiigi dabuuja.

Gravatar AGRESSSORS

2004. gada 26. aprīlī, plkst. 19:49

Līdz manīm nonāca ziņas ka es noliekot Lacz.

ok. tagd kāds klepos un teiks- ko līdz tevīm nonaca , ka es sevi pa dievu uzskatu , utt.

Vienkārši man tas skar ka kaut kāds tīneidžers lieto līdzīgu niku un maļ visādu huiņu/bezsakaru... Un vairāk par tizlu blogu neko nevar...

Rakstu šito, lai mani nejauktu kopā ar visādiem mēsliem..