✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar KILLERIS

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:09

laacz nu gluzhi manas domas par shito pasaakumu... :)

Gravatar agressor

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:33

baac zeel ka man veel savs humors nava gatavs. sitaa bilde ja bija man sen. vot taa peraadaas baagaats dara kaa grib a nabgs kaa var :(

Gravatar laacz

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:50

Un vai tas, ka shii bilde tev bija sen, noraada uz to, ka tu esi labaaks? Vienmeer esmu ljauni priecaajies par cilveekiem, kas publiski censhaas shaadaa veidaa pacelt savu reitingu. Es, agressor, varu tevi nomierinaat - man jau nu tieshaam ir ljoti maz lietu (no iesuutiitajaam jeb atrastajaam), kuras neesmu redzeejis pirms gada, diviem, trijiem. Bet es taksh par to nekliedzu tur, kur par to pazinjo, a?

P.S. Ja saprotu pareizi, tu ar humoru domaaji tvnet humora sadalju. Un kursh tad nu ir tas nabags? tvnet?

Gravatar agressor

2002. gada 8. novembrī, plkst. 10:53

nu es tev ircaa paskaidroju

Gravatar Pink

2002. gada 8. novembrī, plkst. 12:59

Nu vot, patiesiiba kaa vienmeer agri vai veelu atklaajaas. IvarsB noteikti vadiijaas peec shaas detal bizness shemas :) Bet nu ... Jauki :)

Gravatar Janekuss

2002. gada 8. novembrī, plkst. 13:43

Labs! Laaabs! Baaac, ku labs!!!

Gravatar pikaczu

2002. gada 9. novembrī, plkst. 14:24

Par tavu ļauno prieku, Laacz, esmu nedaudz paarsteigta, jo paaris gan man, gan tev paziistami cilveeki ir meegjinaajushi ietikt realitaates shovos, Tad nu es iedomaajos shos cilveekus iespundeetus uz 3 meeneshiem pagrabaa, kur montieri tevi var pataisiit publikas aciis par taadu idiotu, ka pat suns negribees virsuu churaat, un tas, vismaz man, vairs nekaadu ļaunu prieku neizraisa...

Gravatar laacz

2002. gada 9. novembrī, plkst. 14:43

Nu nu, pikaczu, tu kaut kā pie sirds par daudz paņēmi, manuprāt...

Gravatar Ed

2002. gada 9. novembrī, plkst. 15:08

Kas vainas ironijai un sarkasmam? Tik pat labi var brukt humoram par ziepju operaam. Kursh normaals cilveeks juut liidzi Luisam Fernando Albertam, kas iemiileejies savaa maasaa, kas starp citu ir arii vinja teeva maasica, bet appreceeties neljauj beerniibas draudzene, kas uzradusies peec 20 gadu prombuutnes psihiatriskajaa kliinikaa. Es atbalstu klaju un cinisku njirgaashanos par realitaates shoviem un f*ika ir tai skaitaa.

Gravatar pikaczu

2002. gada 9. novembrī, plkst. 16:06

Nesen izlasiiju Zintisha palieneeto Priekshpilseetas Budu. Tur bija par alternatiivajiem aktieriem viena no sizheta liinijaam. Viss krutaakais, kas vinjiem vareeja notikt, bija iekljuushana shaadaa ziepju operaa, jo tas noziimee regulaarus ienaakumus. Tiem, kas kropljojaas pa to pagrabu droši vien vairaak par slavu(jo Latvijā slavu ieguut ir gluzhi viegli) kaarojas paarmaņu. Un paarmainju var sakaaroties JEBKURAM (liidziigi kaa pie attieciiga alkohola daudzima ikviens var kļūt par "ļevoku") Pilniigi droši par visiem 100% varu apgalvot, ka ne laacz ne Ed šie cilvēki nešķistu (stulbi, neizglītoti, resni, kaulaini, maukas, alkoholiķi, psihiski nenormālie, u.c.) Bet, ja viņas buutu iztureejušas atlasi Sapņu salā vai Robinsonos, šādi viedokļi dominētu. Līdz ar to, es tomēr uzskatu, ka par savu izmisumu šie cilvēciņi tomēr ir nopelnījuši vismaz nedaudz līdzcietību, pat no šīs pasaules dižciniķiem

Gravatar pikaczu

2002. gada 9. novembrī, plkst. 16:09

Iedomājies Kādi komenti būtu, ja mani ar Patriicuju tureetu iesleegtas pagrabaa, kur principaa ņefiga nav ko darīt un mēs sevi izklaidētu, kā jau nu protam :)

Gravatar peleecis

2002. gada 9. novembrī, plkst. 16:48

pie tv tieku reti, bet kad nesen gadiijaas gabalinu no taa shova redzeet, kad taas meichas vannaa taisiija 'maaxliniecisko performanci', kaa vinjas pashas to nosauca, apberot sevi ar ziedu lapinjaam, ieveeroju tajaa laikaa notiekosho 'chatu', nicinoshos textus par lauku goviim utt... :) un kaa vinjas pirms tam nicinoshi izteicaas par to pliko dejotaaju. un tad savu attiexmi pret visu shito kaa 'pilniigo sviestu'. un novilku paraleeles starp sho visu, un sapratu, ka taa ir ziime. muusu sabiedriibaa izplatiitaa paraadiiba noniecinaat citu bet pasham neko nedariit. viss augstaakmineetais, protams, manu viedokli par to ka shis shovs ir 'sviestains' nemainiis, bet apvainot cilveekus kaadi tie nebuutu, jebkuraa gadiijumaa ir fuj. a, un 'biznesa shema' reeciiga bez gala, tieshi taapeec ka visu izkaidro un shim gadiijumam atbilst. ta vareetu buut uzziimeeta par kaadu liidzigu shovu aarzemees, ko muuseejie darbonji noshpikojushi.

Gravatar laacz

2002. gada 9. novembrī, plkst. 17:41

pikaczu, tad ko tu man paarmet? liidzcietiibas truukumu? pret ko? jaa, dalibnieku man ir zheel (ne visu, atziishu). savukaart, shiis bildiites ielikshana ir vairaak meerkjeeta uz organizatoriem, nevis, kaa tu to uztveeri - ka taa ir njirgaashanaas par daliibniekiem. vai arii varbuut tu man paarmet to, ko es neesmu dariijis - daliibnieku nodirshana? :)

Gravatar pikaczu

2002. gada 10. novembrī, plkst. 12:30

es visu laiku piekasos par šo frāzi:"Vienmeer esmu ljauni priecaajies par cilveekiem, kas publiski censhaas shaadaa veidaa pacelt savu reitingu.", bet paarmest es Tev neko nepaarmetu, tikai briinos. Tavu lapu arii meedz lasiit "ļevoki", taa vareetu uzrakstiit kaadi mani draugi ir meeģināajuši tikt realitātes šovos un cik tālu atlasē viņi ir nonākuši. Iespējams tevi tas pārsteigtu.

Gravatar sphynx

2002. gada 11. novembrī, plkst. 09:42

muaha, riktiigi labs :)

Gravatar rediiss

2002. gada 11. novembrī, plkst. 12:04

man jau nu liekas, ka labaak cieniijamie realitaates shovu daliibnieki buutu laiku paavadiijushi biblioteekaas, pavaaru kursos vai vismaz pastaigaas svaigaa gaisaa, nevis teereejushi jau taa ierobezhoto laiku, kas ir vinju riiciibaa, meerkakjojoties buuriitii kaa taadi zoodaarza dziivniecinji.