✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Astérix & Obélix - Mission Cléopâtre

2002. gada 9. novembrī, 18 komentāri

Šis ieraksts 21 gada laikā ir kļuvis par laika upuri sekojošo iemeslu dēļ:

  • Viena vai vairākas saites vairs neeksisstē, bet man ir izdevies atrast arhīva kopiju. Pie tām ir 💾 (diskete)
  • Viena vai vairākas saites vairs neeksistē vai nedarbojas kā nākas un kopiju atrast nav izdevies. Pie tām ir 💀 (galvaskauss)

Šis blogs ir sens, un nekas nav mūžīgs. Saites mēdz pazust, mani uzskati mēdz mainīties, flešs mēdz nomirt. Cenšos atzīmēt un pielabot, bet ierakstu ir tik daudz...

Tiem, kas nav paspējuši noskatīties Astérix & Obélix - Mission Cléopâtre (tu tikai padomā; vēl tikko biju viņu skaitā), iesaku to izdarīt bez vārda runas. Paspēt vēl var. Pārsteidza filmas vērienīgums - masu skati ir mežonīgi. Izteiktais uzsvars uz Kleopatras krūtīm :) Viennozīmīgi gaumīgi un jautri parodētas mūsdienas. Ieskaitot kaujas ratu spolēšanu pie starta un liftu Aleksandrijas pilī. Apbēdināja, ka nevarēja iztikt bez tuvcīņas ainas austrumu cīņu stilā. Priecēja, ka tur netika parodēts Matrix (kas jau ir apnicīgi). Un akmens-šķēres-papīrīts :) Neuzmācīgie un kvalitatīvie efekti. Detaļas. Ai, aizejiet :) Rītu dodos uz The Bourne Identity

imdb, allmovie💀

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar uldy

2002. gada 10. novembrī, plkst. 00:54

jaa shito filmu pirms kaadaam 2 nedeeljam skatiijos dvd ripu... un nemaz nenojautu, ka taa ir jauna filma... :) bet filmuks ir speeciigs. vieniigi manupraat par daudz no muusdienaam jocinji. bet visumaa dikti laps gabals

Gravatar agressor

2002. gada 10. novembrī, plkst. 08:29

kad lasiiju komiksu beerniibaa, miru nost no smiekliem

Gravatar Ed

2002. gada 10. novembrī, plkst. 08:58

Jaa man ariidzan simpatizeeja divas lietas - paarsteidzoshaa 95% sizheta liidziiba ar originaalu (komiksu) un par to matrixu ar es biju iedomaajies. Bakstiju draudzenei saanos un teicu - skat, tuliic jabuut. Bet nebija. Tas priecee.

Gravatar GeKO

2002. gada 10. novembrī, plkst. 09:20

Filma plaanaa galda urbinaataajiem. Intelektuaalaa veertiiba = 0. Filmu ieteiktu beerniem no 12 - 16 gadiem.

Bet nu par gaumi jau nestriidas.

Gravatar agressor

2002. gada 10. novembrī, plkst. 10:28

mulkiibas. normaali ir reizeem iet uz filmaam kur nekas nav jaadomaa

Gravatar Vistu Zaglis

2002. gada 10. novembrī, plkst. 11:54

GeKO - laba & kvalitatīva izklaides filma arī baiss retums. Arī trilleri var uztaisīt labi un ar gaumi. Un atpūsties nereti gribas visiem. Ne tā?

Gravatar agressor

2002. gada 10. novembrī, plkst. 11:55

laacz, bljin, kad noskatiisies Requiem for a Dream ? Tad gribeeshu redzeet postu sheit!

Gravatar Ed

2002. gada 10. novembrī, plkst. 14:03

Nav filmas plaanaa galda urbinaataajiem. Ir filmas dazhaadiem praatiem un gaumeem. Un asterix nav no sliktaa gala. Tas ir eiropieshu (franzuuzhu) skatiijums uz to, kaadai jaabuut komeedijai. Sen nebij redzeeta vienkaarshi laba komeedija bez melnaa humora vai saldistulbas romantikas. Biju jau saacis spriest ka visas muusdienu komeedijas ir romantiski miilasstaasti ar glupiem varonjiem, kas darbojas peec scenaarija: Sapaziishanaas->saspiilejums->paskirshanaas->atkalredzeeshanaas->buchoshanaas.

Gravatar GeKO

2002. gada 10. novembrī, plkst. 14:41

OK. Teiksmi taa, daudzko nosaka cilveeka izvirziitie meerkji, ejot uz kino. Ja kino ir veids kaa atsleegties no realitaates un vienkaarshi ljauties bildei, ok. Lai iet! Vienkaarshi kaitina filmas, kas tiek shatnceetas lai tikai nopleestu pikjiiti, absoluuti nedomaajot par skatiitaaju, bet visu uzmaniibu kencentreejot uz - nu kaa pardot un kaa iesmeereet.

Bet vispaar, filma uz mani neatstaaja nekaadu iespaidu. Taa pet nebija no taam, kas aizmirstas 15 min peec nostiishanas. Mozh vajadzeeja kincii skatiities ...

Gravatar Zevus

2002. gada 10. novembrī, plkst. 15:39

Zini, Geko vaina ir tevii. No jebkuras filmas tu vari ko ieguut, pat stulbaakaas. Vaig tikai pasham maaceet domaat. Piemeeram Vangogs atrada ko ziimeet tukshos griestos, un piemeeram bokacho erasms var vispaar rakstiit par mulkjiibaam. Vajag tikai pasham zinaat ko tu veelies ieraudziit, un vai tu vari;)

Gravatar GeKO

2002. gada 10. novembrī, plkst. 16:53

2 Zevus. Jaa, vai na patieshaam ir manii. Komeedijas zhanrs kaa taads man nesimpatizee.

Gravatar agressor

2002. gada 11. novembrī, plkst. 07:25

komeedijas tieshaam nesimpatizee arii man, bet atceroties Asterix'a un Obelix'a komiksu, domaaju, ka filma vareetu buut ok.

Gravatar omeega

2002. gada 11. novembrī, plkst. 09:55

Asterix& Obelix ir laba(savaa zhanraa). Teiksim taa- patiikama paarmainja peec garlaiciigajaam & vienmuljajaam Holivudas komeedijaam. Eiropaa taisiits kino tomeer man patiik kautkaa labaak.

Gravatar rediiss

2002. gada 11. novembrī, plkst. 13:38

vakar ljoti labu komeediju raadiija tv3. 'prezidenta lidmashiina' saucaas. staasts par to kaa prezidents (harisons fords) ar indiana dzhonsa cieniigiem panjeemieniem glaabj savu lidmashiinu no sliktajiem teroristiem. /me no smiekliem pa zemi vaartiijaas.

Gravatar laacz

2002. gada 11. novembrī, plkst. 13:43

nu, savā laikā filma bija hīts :) Saucās oriģinālā Air Force One (prezienta lidmašīnai ir tāds nosaukums). Pie kam, 1998. gadā filma dabūja divus oskarus - Best Film Editing un Best Sound :)

Gravatar rediiss

2002. gada 11. novembrī, plkst. 13:56

nu bet protams! par amiishu prezidentu tak staasts! nez ja staasts buutu par, es nezinu, kaadu varoniigu kjiinieti, vai shii filma buutu taads pats hiits?

Gravatar pikaczu-

2002. gada 12. novembrī, plkst. 14:50

man gan mission cleopatra nepatika, redzeeju juulija beigaas kincii, un neko citu, kaa to, ka arii eiropieshi var jokot pa seklo neizsecinaaju...

Gravatar pikaczu

2002. gada 12. novembrī, plkst. 14:51

piebildiishu, ka neesesmu komiksu cieniitaaja. Varbuut tas ir specifisks grieziens šai publikai