✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

... nobeigums, jeb filma: Wasabi

2002. gada 10. novembrī, 4 komentāri

Wasabi - garšviela, ar kuru tradicionāli tiek pasniegta jēla zivs (suši, sašimi) un nūdeles. Kā arī, tā ir pagājušā gada filma. Trīs lietas, kuras man lika tomēr noskatīties šo filmu. Pirmā un galvenā - scenārija autors ir Luk Besson. Otrkārt, galvenajā lomā ir franču aktieris Jean Reno (Léon, Nikita, Ronin, u.t.t.), kas viennozīmīgi filmu jau padara īpašu. Trešā bija režija: Taxi 2 un topošā Taxi 3 režisors - Gerard Krawczyk. Nu, ko lai saka? Garantēta atpūta. Pārspīlētas lietas ir daudz, ieskaitot klasiskās - sitiens pa seju, cilvēks aizlido piecus metrus, vai šāviens ar pistoli un cilvēks lido, kamēr kaut kur neatsitas. Pasmieties varēja ne tikai par jokiem, bet arī par sižeta pavērsieniem. Vismaz te, visas sižeta nepilnības (kļūdas) var norakstīt uz to, ka Besonam tas ir raksturīgi. Filmu var skatīties, bet var arī neskatīties. Teiksim tā - sajūsma ir epizodiska un pāriet piecpadsmit minūšu laikā. Bet nožēlot, protams, ka nenožēloju.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gremlins

2002. gada 10. novembrī, plkst. 01:45

Man gan liekas, ka Wasabi bija japanu snabis. Varbut kludos.

Gravatar laacz

2002. gada 10. novembrī, plkst. 01:47

Tu gadījienā nedomā sake? :)

Gravatar Ed

2002. gada 14. novembrī, plkst. 11:19

Jaa jaa! Shitais ir labs gabals! Eiropas komeedijas tomeer ir eiropas komeedijas. Buutu labi arii ja DVD iznomaataaji to arii saprastu un klaasts buutu lielaaks.