✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Pastāsts

2002. gada 12. novembrī, 9 komentāri

Svētdienas vakara pastāsts. Oriģinālais stāstītājs (cilvēks, kurš man šo stāstu pārstāstīja esot teicies, ka tā ir patiesība; man ir pamats neticēt:)

Puisis brauc ar savu mašīnu vakarā. Galīgā ķitē. Vienā labā brīdī viņu ņem un apstādina poliči. Loģiski, ka nekādi jautājumi par tēmu - esi dzēris, vai neesi, netiek uzdoti. Momentāli jāpūš trubiņā un bez vārda runas. Pēc iepūšanas pierādījumi par dzērumu ir rokā. Iet uz poliču auto. Pēkšņi priekšā avārija. Poliči aiztešās uz notikuma vietu. Paiet desmit minūtes. Paiet divdesmit. Par mūsu galveno varoni visi aizmirsuši. Nu, nolemj šis braukt mājā. Kāpj iekšā autiņā un prom ir. Neviens viņam neseko.

Rīts. Zvans pie durvīm. Policija. Labdien, jūs vakar bijāt tur un tur, tik un tik promiles. Nē, es nekur nebiju, nekādas promiles man nebija un vispār, mašīnu vakar atstāju garāžā.

Iesim uz garāžu, apskatīties. Aiziet. Atver garāžas durvis. Tur poliču mašīna.

Tagad visiem jāsmejas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 12. novembrī, plkst. 10:57

Tipa man tikko eetera dzeks teica, ka esot 1:1 notikums no filmas Good Will Hunting. Kur dzeks meitenei iiru krogaa esot staastiijis par savu teevu.

Gravatar viesturz

2002. gada 12. novembrī, plkst. 11:01

jaa, pasaule, kaa izraadaas ir tik maza ;)

Gravatar IMAGin

2002. gada 12. novembrī, plkst. 11:32

Ge ge ge... un protams no polichu puses viss noriteeji mieriigi un mashiinu saaaka mekleet tikai no riita :D

Gravatar aabols

2002. gada 12. novembrī, plkst. 15:35

tochno shitas teksts ir no filmas good will hunting. Bet to story nestaastiija dzheks meitenei, bet dzheka chomi dzheka meitenei.. baaraa.. tipo tavo

Gravatar emils

2002. gada 12. novembrī, plkst. 15:54

dzirdeets bija vismaz gadus 2vus atpakalj, bet staasts laps!

Gravatar krampo

2002. gada 12. novembrī, plkst. 16:43

Uuiii, tas tak no Good Will Hunting un staasts bija par uncle Marty.

Gravatar krampo

2002. gada 12. novembrī, plkst. 16:49

IMAGin --> patiesiibaa tajaa staastaa veel bija klaat, ka tas policis ir bijis tik apjucis par radushos situaaciju, ka visu nakti bija ar taa vecha mashiinu braukaajis pa pilseetu un mekleejis sho.