✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar agressor

2002. gada 15. novembrī, plkst. 07:16

biezhi vien gadaas, ka vechi nespeej beibeem pateikt, ka nu viss cauri. Vot taa man 1x ir gadiijies, tikai nesaprotu, kas par probleemu. Esam neizleemiigi, cuukas, gljeevi vai viss kopaa?

Gravatar rxc

2002. gada 15. novembrī, plkst. 09:43

tas ir normaali iisteniibaa - es te nevaru no vienas tikti valjaa tapeec ka vinja ir gultaa makten laba, a aarpusgultas ......sux to laikam sauc par gultas sidromu! :))

Gravatar infernal

2002. gada 15. novembrī, plkst. 10:44

fascinee mani shitaada tipa literatuura.. ash biksees var pielikt. tipa graamatu veikalos visaadi bestselleri "kaa pareizi miileet", "ko veelas viirieshi/ sievietes" utt utjp

Gravatar aabols

2002. gada 15. novembrī, plkst. 11:18

Viss tas ir fufelis. Mums ar brachku gadu gaitaa ir savaakushies visaadi reaalaaki panjeemieni, kaa to proceduuru veikt aatri, nesaapiigi un ar shovu (lai pasham jautri). Pamat ideja ir taada, ka beigu beigaas nevis tu vinju pamet bet vinja tevi, liidz ar to vari veel sevi pazheelot un draugiem staastiit kaada vinja ir neiejuutiiga kuce. Piemeers: Aizved vinju uz kaadu smalku, bet labi apmekleetu izklaides vietu. Vakara gaitaa neradi nekaadas aizdomas par savu turpmaako plaanu. Tad peekshnji liecoties peec "nejaushi" uz griidas nokritushajaam skjiltavaam, naudas vieniibaam, u.t.t. sastingsti nedabiigaa, mokas nepaarprotami aprakstoshaa pozaa un saac nelabaa balsii aurot: "saraava saraava", jeb kaut kotamliidziigu. Koroche ir jaapanaak iespaids, ka visu kjermeni moka neatslaabinaams krampii saraaveejs. Skaljaa balsii (izjusti) pasaki leedijai lai paluudz iestaadiijuma darbiniekiem uzsildiitu karoti. Kad karote ir atnesta liec vinjai to patureet pie tava astes kaula. Bikses logjiski mazliet novelkot (shajaa momentaa kaa papild elements var nodereet mazliet pagaajushnedeeljiigas apakshbikses). Protams, ka karote pirmajaa atnestajaa reizee buus par karstu vai aukstu, taadeelj vajadzees iet peec citas karotes. Ar karoti vien nepietiek, apgalvojot, ka juus zinat kas jaadara, lieciet vinjai ar otru roku maseet juusu kaajstarpi (preciizaak juusu "kaa nu kuraa gjimenee to sauc") runaajot nekjiitras, uzbudinoshas lietas skaljaa balsii. Kaa pamatojums shaadas darbiibas nepiecieshamiibai, noderees teksts, ka shaadejaadi visu krampi, kas izpleties pa visu kjermeni var sakoncentreet vienaa vietaa. Nu un ja veel meitene pat ne briidi neizvirzot mutiski paustu iespeeju, ka tu esi idiots, censhaas jums paliidzeet, tad lai padziet. Kaut ko uz apkaarteejo pasuutiijumu (paredzams, ka veerotaaju barinjsh saak savaakties jau pie bikshu novilkshanas). Protams visu sho darbiibu laikaa bljaustieties kaa negudrs, neapshaubaami paraadot savu saapi liidz sirds dziljumiem. Ja kaads cilveeks no publikas piesakaas paliidzeet, tad atbildiet ar sekojosho: "ooo neee, lai to izdariitu jums arii buutu jaabuut taadai kaa shitai, starp citu gultaa vinja ir naaviigi laba, vinjai baigi patiik ka es vinju nu panjemu taa.. nu juus jau saprotat... Bet ziniet varbuut tomeer pameegjiniet.." Efektivitaate garanteeta. Protams, ja juus visu dariisiet ar vajadziigo eleganci 7un viirishkjiigaam mokaam. Kur ir garantija ka meitene nesastaastiijs par jums visaadas muljkjiibas pus pasaulei? Kura leedija atziisies, ka vinja publiskaa vietaa, veerotaaju klaatbuutnee Jums ir maseejusi attieciigo maates dabas doto labumu un ar otru roku turot karoti pie juusu dibena, un tas viss ir bijis "tipa" miilestiibas vaardaa..

Gravatar aabols

2002. gada 15. novembrī, plkst. 11:27

nu i teksta gabalinjsh sanaaca. ja interesee arii citas metodes, mekleejiet M.Aabola un K.Aabola psihologjiski dziljo, analiitisko graamatu no seerijas Kaa Izdariit To, Kaa pamest sievieti pazheelojot sevi.

Gravatar uldy

2002. gada 15. novembrī, plkst. 12:35

kur var to graamatu dabut un cik maksaa???

Gravatar rediiss --> aabols

2002. gada 15. novembrī, plkst. 14:48

es shito panjeemienu jau kaukur biju dzirdeejusi/lasiijusi... cik sen juus to graamatu izdevaat? :D

Gravatar uldy

2002. gada 15. novembrī, plkst. 15:25

cik maksaa??? ta graamata

Gravatar aabols

2002. gada 15. novembrī, plkst. 17:04

to rediiss: shito metodi es jau biju pamaniijies tev atklaat personiigi. to uldy: nesameeriigi daargi, tie tev nav nekaadi Beatrises gultas staastinji.

Gravatar zintish

2002. gada 18. novembrī, plkst. 17:40

responds 5431 da laj tik kauko taadu jamais padomaa! no manis nav nemaz tik viegli tikt valjaa, ja pati to negribu! ;)

Gravatar Spilvens

2002. gada 19. novembrī, plkst. 14:53

ehh, kovar njemties. Ja viss ir beidzies, tad vienkaarshi vajag to noskaidrot sarunaa. Nevis uzsakt visaadas cuuciibas :( Galu galaa tas cilveeks tachu agraak bija tuvs un miiljsh.

Gravatar 10

2005. gada 23. jūlijā, plkst. 06:50

The text was good, but i stil cant find the play ipdates. looking for it dude.

Gravatar 3/4/1955

2005. gada 23. jūlijā, plkst. 06:50

The text was good, but i stil cant find the play ipdates. looking for it dude.

Gravatar 10

2005. gada 25. jūlijā, plkst. 03:10

Nice one, but what about der weg ? anywya, congrats from me.

Gravatar San Diego

2005. gada 25. jūlijā, plkst. 03:10

Nice one, but what about der weg ? anywya, congrats from me.